Παναγιώτης Ραφαήλ: Ολοκληρώθηκε η θεραπεία του στη Βοστώνη! (ΦΩΤΟ)

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ συγκίνησε το πανελλήνιο με την περιπέτεια της υγείας του – Η θεραπεία του σε νοσοκομείο στη Βοστώνη ολοκληρώθηκε

Ολοκληρώθηκε η γονιδιακή θεραπεία που υπεβλήθη ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ, που μετέβη για τον σκοπό αυτό σε νοσοκομείο της Βοστώνης.

«Η θεραπεία ολοκληρώθηκε!! Το όνειρο μας, χάρη σε όλους εσάς, έγινε πραγματικότητα!! Σας ευχαριστούμε πολύ, η αγάπη σας μας έφερε εδώ!! Να είστε όλοι καλά!!!!», αναφέρει η σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ» στο Facebook.

Το αγοράκι είχε διαγνωστεί με νωτιαία μυϊκή ατροφία και για να μεταβεί στις ΗΠΑ χρειάστηκε να συγκεντρωθούν, μέσω εράνου, 3 εκατ. ευρώ.

Μετά τις εξετάσεις που έδειξαν ότι ο Παναγιώτης-Ραφαήλ μπορούσε να λάβει την πρωτοποριακή γονιδιακή θεραπεία, όλοι ελπίζουν ότι θα βγει νικητής από τη μάχη που δίνει.

  • Αγαπημένε μας Παναγιωτακι με τα νέα σου μάς έδωσες απερίγραπτη χαρά, ευχόμαστε πάντα ό Θεός – Χριστός μητέρα Παναγία να σε κρατάνε από το χέρι καί να σε σκεπάζουν με τήν αγάπη τους. Σε αγαπάμε πολύ γλυκέ μας, Χρόνια Πολλά καί καλή ζωή.