Παναθηναϊκός – Θύρα 13: Η αποχή από το ντέρμπι και το μήνυμα στον Αλαφούζο!

Η Θύρα 13 ανακοίνωσε αποχή από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, καλώντας, μάλιστα, τον Γιάννη Αλαφούζο να παραδώσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη.

Πέντε σύνδεσμοι της Θύρας 13 (σ.σ. πρόκειται για το δεξί πέταλο) ενημέρωσαν επίσημα ότι θα απέχουν από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, μετά και τη βαριά ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, αλλά και λόγω των όσων έχουν γίνει στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού απαιτούν από Γιάννη Αλαφούζο να παραδώσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη, ενώ γνωστοποίησαν ότι το μεσημέρι της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο, προκειμένου ο νυν μεγαλομέτοχος να αποχωρήσει.

Η ανακοίνωση
6 χρόνια από τότε που ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε τις τύχες του Παναθηναϊκού μας και οι δόξες – οι νίκες – οι χαρές – η ευτυχία, λέξεις ταυτόσημες με το ιστορικό όνομα του συλλόγου, έχουν αντικατασταθεί με τη μιζέρια, την εξαθλίωση, την κατάντια. Στην αρχή πιστέψαμε, μετά κάναμε υπομονή, αλλά προδοθήκαμε και σίγουρα αδρανήσαμε και εμείς τα τελευταία χρόνια.

Ήρθε πια η ώρα για πράξεις. Αρχής γενομένης από την Κυριακή 22/9, που καλούμε όλο τον κόσμο της θύρας 13 και του Παναθηναικού στις 14:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου σε μια μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας όπου ειρηνικά θα φωνάξουμε και θα απαιτήσουμε τα αυτονόητα: να αποχωρήσει ΤΩΡΑ από την ΠΑΕ ο κύριος υπεύθυνος της σημερινής κατάστασης (ας πάει στα τσακίδια) και να παραδώσει τις μετοχές του στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. Έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια έχει αποτύχει παταγωδώς όσον αφορά την ομάδα και σύντομα θα μας οδηγήσει στα βράχια…καλύτερα οι μετοχές να ανήκουν στο Σύλλογο παρά σε αυτόν… Στη συνέχεια θα πάμε όλοι μαζί στο κλειστό του ΟΑΚΑ να τιμήσουμε και εμείς από την πλευρά μας τους αξέχαστους δικούς μας ανθρώπους: τον Παύλο και τον Θανάση που τους αγαπήσαμε όσο κανέναν άλλο…Μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ θα πάμε στη Λεωφόρο να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα με τον ακατανόμαστο. Από τους συνδέσμους μας δεν θα πάει κανείς στο γήπεδο, κανείς δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτήν την κωμωδία που έχουν στήσει οι παίχτες και η διοίκηση.

Η αποχή ισχύει μόνο για το ντέρμπι και όχι για όλα τα παιχνίδια…

ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13
ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΘΥΡΑ 13
ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13
WEST BLOCK ΘΥΡΑ 13
ΘΥΡΑ 13 ΕΠΑΡΧΙΑΣ