Πειραιάς: Στο Τζάνειο γυναίκα που πυροβολήθηκε στο κεφάλι σε καφέ-μπαρ

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σε καφέ μπαρ στην οδό Μαυρομιχάλη 22 – Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα απειλούσε να αυτοπυροβοληθεί και το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά την προσπάθεια του συντρόφου της να την αποτρέψει

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στην αστυνομία όταν ενημερώθηκε για περιστατικό με δύο τραυματίες από πυροβολισμούς στον Πειραιά.

Στο επεισόδιο που σημειώθηκε σε καφέ-μπαρ στην οδό Μαυρομιχάλη 22, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν μια γυναίκα στο κεφάλι και ο σύντροφός της στον ώμο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάραση, ενώ ο σύντροφός της που φέρει διαμπερές τραύμα στον ώμο, έχει συλληφθεί.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες οι δύο τους τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επεισοδίου με όπλο που κατείχε ο άνδρας παράνομα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η άτυχη 24χρονη γυναίκα φέρεται να κρατούσε το όπλο, απειλώντας να το στρέψει εναντίον της. Κάποια στιγμή το όπλο εκπυρσοκρότησε, κατά τη προσπάθεια του άντρα να την αποτρέψει.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν, ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.