“ΠΟΛΕΜΟΣ” στα μέλη της ΕΕΑ για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης!

«Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα σε μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), που εισηγήθηκε τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Το μέλος της ΕΕΑ Ηλίας Αρκούδης με παρέμβασή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης άφησε αιχμές ευθέως και δημοσίως για τη συνάδελφό του Ειρήνη Μαρούπα. «Επειδή είναι ένα ιδιαίτερο θέμα της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης, θέλω να πω σε όλους ότι το τηλέφωνό μου, της γυναίκας μου και όλων είναι στη διάθεση των αρμοδίων Αρχών. Θα εκπλαγούν δυσάρεστα όλοι. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν. Η κύρια Μαρούπα πριν βγει η εισήγηση της Επιτροπής μάς είπε ότι η ίδια πήγε στην Ξάνθη και ανέφερε πως ο Ιβάν Σαββίδης όχι μόνο έχει επιρροή στην Ξάνθη, αλλά είναι δική του», ανέφερε αρχικά στον Metropolis 95.5 FM της Θεσσαλονίκης. Και συνέχισε: «Παράλληλα, μας είπε ότι πρέπει να ερευνήσουμε τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη γιατί έχει τη Nova και της απαντήσαμε ότι δεν την έχει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού. Εμείς χωρίς καταγγελία και χωρίς κανένα στοιχείο δεν μπορούμε να ψάξουμε μια υπόθεση».

Η Ειρήνη Μαρούπα, επίσης μέσω του Metropolis 95.5 FM, απάντησε στον κ. Αρκούδη με σκληρές εκφράσεις. «Ο κ. Αρκούδης με μεγάλη ευκολία εισηγήθηκε την απόφαση να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Εμένα με βρίζουν όλοι οι οπαδοί. Από τον Ολυμπιακό με κατηγορούν ότι πήγα τρεις μέρες για διακοπές στην Ξάνθη. Εγώ είπα στην Επιτροπή ότι ο κ. Σαββίδης έχει την Ξάνθη, αλλά τους τόνισα να μην επιβαρυνθεί ο ΠΑΟΚ με βαρύτατες ποινές γιατί την πήρε με σκοπό να τη σώσει από Τούρκους. Εγώ όντως βρέθηκα στην Ξάνθη και έβγαλα φωτογραφίες το γήπεδο και το ξενοδοχείο. Ο κ. Σαββίδης δεν πήρε την Ξάνθη για να νοθεύσει το ποδόσφαιρο. Το δείχνει άλλωστε η κίνησή του να δώσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του (Ουάρντα) στη Λάρισα. Αυτό που τους τόνισα είναι ότι θα πρέπει να δούμε και τις άλλες καταγγελίες και τα γεγονότα που υπάρχουν για τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν κλαίγομαι σε κανένα ραδιόφωνο. Κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια. Όταν έρχονται οι συνέπειες των αποφάσεών τους κάποιοι κρύβονται πίσω από τα φουστάνια μιας γυναίκας», είπε η κυρία Μαρούπα.