ΡΟΥΜΑΝΟΣ ξυλοκόπησε στο μπαλκόνι τη σύντροφο και τον σκύλο τους στην Πάφο! (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Ο άνδρας με καταγωγή από τη Ρουμανία που εμφανίζεται στο βίντεο  καταζητείται από την Κυπριακή αστυνομία – Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η γυναίκα
 
Έναν άντρα από τη Ρουμανία καταζητεί η Κυπριακή αστυνομία σε σχέση με τον ξυλοδαρμό και την κακοποίηση της συντρόφου του, επίσης από τη Ρουμανία, αλλά και ενός σκύλου που προσπάθησε να προστατεύσει τη γυναίκα. Γείτονας του ζευγαριού κατέγραψε σε βίντεο τη γυναίκα να είναι πεσμένη στο μπαλκόνι διαμερίσματος στη Πάφο και τον άντρα να την κλωτσάει, ενώ εκείνη καλούσε σε βοήθεια.

Κάποια στιγμή ο σκύλος, που είναι δίπλα στη γυναίκα, προσπαθεί να τη προστατεύσει και δέχεται και αυτός κλωτσιές. Γείτονες, ανέφεραν ότι κάλεσαν άμεσα την αστυνομία η οποία καθυστέρησε να μεταβεί στο διαμέρισμα και χρειάστηκε να γίνουν πολλά τηλεφωνήματα μέχρι να σταλεί περιπολικό. Τελικώς, όταν έφτασε η αστυνομία, ο άνδρας είχε διαφύγει και καταζητείται.

Εντοπίστηκε η γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κυρίως για να εξεταστεί. Στη συνέχεια αναμένεται να της ληφθεί κατάθεση στη βάση των όσων έχουν καταγραφεί στο βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=3VOZCvRFAa0&feature=emb_title