Σάλος από την δήλωση Δρίτσα για Μόρια και βιασμούς μικρών παιδιών: «Δηλαδή, μια φορά στο εξάμηνο»! ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα όσα είπε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας σχολιάζοντας τα όσα έλεγε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ κ. Καρανικόλας έχουν προκαλέσει αντιδράσεις με τον ίδιο να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων κάνει λόγο για επαγγελματίες καλοθελητές και αποσπασματική μεταφορά των όσων είπε.

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Σπύρου Καρανικόλα ότι στην Μόρια υπήρχαν καταγγελίες για ναρκωτικά, εμπόριο ανθρώπων ακόμα και βιασμούς μικρών παιδιών , ο κ. Δρίτσας ακούγεται να λέει: «Δηλαδή, μια φορά στο εξάμηνο».

Η αναφορά του κ. Δρίτσα προκάλεσε την αντίδραση του κ. Καρανικόλα ο οποίος του είπε: «Τι θα πει αυτό; Είναι ήσσονος σημασίας;». Ο Θοδωρής Δρίτσας υποστήριξε στη συνέχεια ότι «αυτά τα λένε τα κανάλια» και σημείωσε ότι όσο είχε τη διαχείριση του προσφυγικού στον Πειραιά, «δεν άνοιξε ρουθούνι, κάναμε υποδειγματική διαχείριση».

Ο Θοδωρής Δρίτσας στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «απάντηση στα στημένα σχόλια αναφορικά με την κριτική που άσκησε απέναντι στα λεγόμενα του εκπροσώπου του ΚΙΝ.ΑΛ. Καρανικόλα, σήμερα σε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ».

Και συνεχίζει: «Προς όλους τους επαγγελματίες «καλοθελητές», που για μία ακόμα φορά… ανακάλυψαν την Αμερική, θα τους συνιστούσα να ακούσουν όλο το απόσπασμα του σχολιασμού μου απέναντι στον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ. και τότε, ίσως καταλάβουν, ότι αυτό που είπα, είναι ότι στη δική μας κυβερνητική θητεία, τέτοια αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, φροντίζαμε να τα προλαμβάνουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να τα αποτρέπουμε και όχι να τα διογκώνουμε και να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά, όπως έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Καρανικόλας και όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία και πολλά διαδικτυακά μέσα της στημένης κινδυνολογίας και μισαλλοδοξίας, για να ψηφοθηρούν καλλιεργώντας κλίμα φοβίας και μίσους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Συμπληρωματικά δε, έφερα το παράδειγμα της υποδειγματικής διαχείρισης στο λιμάνι του Πειραιά το 2015-2016, που κάθε άλλο παρά το μοναδικό παράδειγμα σωστής διαχείρισης ήταν, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τα λοιπά, για μία ακόμα φορά, την απόλυτη περιφρόνησή μου, στους κάθε λογής επαγγελματίες τρομολάγνους και συκοφάντες».