Σάλος με Ανθέλληνα Κερκυραίο καθηγητή: «Ο Κολοκοτρώνης ήταν Τούρκος και η Μπουμπουλίνα λήστευε Εβραίες» (Βιντεο)

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο μαθητή που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και απαθανατίζει καθηγητή σε ακραίο ανθελληνικό παραλήρημα μέσα στην τάξη.

Ο καθηγητής, που διορίστηκε για να διδάξει το μάθημα της Χημείας, σε σχολείο της Κέρκυρας, όπως μετάδωσε ο ΑΝΤ1, ακούγεται να κατηγορεί τον Παύλο Μελά και τον Κολοκοτρώνη, τονίζοντας ότι αυτοί είναι που έσφαξαν κόσμο!

«Ο Παύλος Μελάς είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα», έλεγε στα παιδιά, ο καθηγητής χημείας. «Δεν ήταν ήρωας»!

Μάλιστα, όταν ένας από τους μαθητές του λέει πως «και ο Κολοκοτρώνης ήταν Τούρκος», ο χημικός απαντάει: «σου είπα τι ήταν ο Κολοκοτρώνης. Σκότωνε γυναικόπαιδα, το έγραψε στα απομνημονεύματά του να πας να τα διαβάσεις ο ίδιος».

Για τη Μπουμπουλίνα λέει ότι «εξαγόρασε τη ζωή των Εβραίων κυριών της Τρίπολης, όταν τους πήρε τα κοσμήματα. Τους πήρε όλα τα χρυσαφικά και τους έσφαξε»…

«Αυτός ο εκπαιδευτικός διδάσκει ακόμα σε Λύκειο της Κέρκυρας. Έχει διορισθεί για το μάθημα της Χημείας και αντ΄ αυτού «διδάσκει» της ιστορία της γιάφκας και μάλιστα σε ευμετάβλητους λόγω ελλιπούς ιστορικής γνώσης εφήβους. Η Δνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας προτίθεται να κάνει κάτι γι’ αυτό;» διερωτάται ο άνθρωπος που ανήρτησε το βίντεο στο διαδίκτυο.