ΣΑΛΟΣ στο διαδίκτυο και στον ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΥΠΟ με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ του “ALERT” με τον βιασμό του ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ στις ΣΠΕΤΣΕΣ! Το μεγάλο “ΛΑΘΟΣ” της εφημερίδας ΕΣΠΡΕΣΣΟ!

Σάλος έχει γίνει τόσο στον ηλεκτρονικό τύπο όσον και στον ημερήσιο με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ του “Alerttv.com.gr” για το σοβαρό θέμα με τον βιασμό του γνωστού παρουσιαστή – δημοσιογράφου στις Σπέτσες στην παραλία της Αγίας Μαρίνας πριν μερικές μέρες. (Δείτε εδώ την ανάρτηση)

To έκανε θέμα μέχρι και η εφημερίδα “Εσπρεσσο” που έκανε ένα λάθος όμως! Να ενημερώσουμε τους συναδέλφους εκεί ότι το θέμα το ανέδειξε το “ΑΛΕΡΤ” και όχι το “AiginaNews” που είχε μέσα στο άρθρο του την πηγή του “Αlerttv.com.gr”. Δείτε τι έγραψε το AiginaNews για το θέμα για του λόγου το αληθές εδώ. 

Μπράβο στους συναδέλφους του τοπικού σάιτ “AiginaNews” που έβαλαν την πηγή και λυπούμαστε για την εφημερίδα “Espresso” που δεν το έκανε. Εκ παραδρομής το λάθος συνάδελφοι ή επί τούτου; Το “AiginaNews” ήταν ξεκάθαρο. Το πρόβλημα ήταν το “Alert”;  Όπως φυσικά και πολλά sites που έβαλαν πηγή την “Espresso”και το “ΑiginaNews”. Όταν κάνει ένας το λάθος μετά το κάνουν και οι υπόλοιποι…