Σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου μαθητή: Τους συνεργούς του 62χρονου καθηγητή αναζητούν οι αρχές

Οι αναλυτές εκτιμούν πως η παρέα των πέντε διεστραμμένων έχει προχωρήσει και σε άλλες κακοποιήσεις παιδιών και γι’ αυτό θεωρούν οτι πρέπει πάση θυσία να εντοπιστούν και να συλληφθούν

Το κουαρτέτο των συνομιλήκων του 62χρονου φιλόλογου καθηγητή, που στις 3 Φεβρουαρίου συμμετείχε στη σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου μαθητή, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αναλυτές εκτιμούν πως η παρέα των πέντε διεστραμμένων έχει προχωρήσει και σε άλλες κακοποιήσεις παιδιών και γι’ αυτό θεωρούν οτι πρέπει πάση θυσία να εντοπιστούν και να συλληφθούν. Ο 62χρονος φιλόλογος από το Χαϊδάρι, εν ενεργεία καθηγητής ειδικής αγωγής, κακοποιούσε τον μαθητή επί επτά χρόνια, από τότε δηλαδή που ήταν 8 χρόνων, εκμεταλλευόμενος τη συγγένεια αλλά και το γεγονός ότι έμεναν σε διπλανά σπίτια.

Το παιδάκι, μιλώντας στους γονείς του, αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε απο τον συγγενή του ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό που συνέβη στις 3 Φεβρουαρίου, όταν εκτός από τον καθηγητή του μετέβησαν στο σπίτι του και άλλα τέσσερα άτομα τα οποία τον κακοποίησαν.

Αυτή ήταν και η αφορμή για να μιλήσει και να αποκαλύψει όλα όσα φρικτά που ζούσε. Ο παιδόφιλος εκπαιδευτικός στους αστυνομικούς δεν είπε το παραμικρό, όμως οι έμπειροι αξιωματικοι του Ανηλίκων, εκτιμούν οτι έχουν να κάνουν με μια παρέα ηλικιωμένων παιδόφιλων που έχουν ασελγήσει και σε άλλα παιδιά.

protothema.gr