Σε δομή φιλοξενίας η 10χρονη Μαρκέλλα μαζί με τον μικρότερο αδελφό της – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ξενώνα ανηλίκων έχει μεταφερθεί η 10χρονη Μαρκέλλα μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν. Όπως μετέδωσε το Star, με εισαγγελική εντολή το 10χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο φιλοξενίας όπου παρακολουθείται από ομάδα ειδικών επιστημόνων. Στην ίδια δομή μεταφέρθηκε και ο 6χρονος αδελφός της ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν η φιλοξενία των παιδιών σε ίδρυμα θα είναι προσωρινή ή μόνιμη.

Αναζητούνται συνεργοί της 33χρονης
Την ίδια ώρα εντείνονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, καθώς εκτιμάται ότι η 33χρονη γυναίκα που συνελήφθη πιθανόν δεν έδρασε μόνη της.

Το γεγονός ότι στην κατοχή της κατηγορούμενης, όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην Κατερίνη όπου είχε βρει καταφύγιο αφότου ελευθέρωσε τη μαθήτρια, βρέθηκε το ποσό των 7.000 ευρώ, όπως και οι πληροφορίες για ένα ακόμη πρόσωπο που φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι όπου κρατείτο η ανήλικη, κάνουν τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο η 33χρονη να είχε συνεργούς. Είναι χαρακτηριστικό, εξάλλου, ότι η γυναίκα δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις στους αστυνομικούς όταν ερωτήθηκε επίμονα για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή της τα χρήματα αυτά.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτιμούν ότι πίσω από την κατηγορούμενη βρίσκεται μεγάλο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, σενάριο που ενισχύεται μέρα με τη μέρα.

Χθες, ο αδελφός της Μαρκέλλας προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία. Μιλώντας στο Mega, ο 25χρονος υποστήριξε πως η αδελφή του δεν ήταν μόνη με την 33χρονη, μέσα στο σπίτι όπου κρατείτο, αλλά εκεί βρισκόταν και ένα τρίτο πρόσωπο.

Την ίδια στιγμή, μεγάλη αίσθηση προκαλούν τα όσα ανέφερε χθες ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο κ. Κούγιας κατήγγειλε ότι ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας του τηλεφώνησε και του είπε “με έναν περίεργο τρόπο ότι θέλει να συναντήσω τον κ. Νουζέλα και να κάνω δεχτό αυτό που θα μου προτείνει”.

Η ίδια η 33χρονη, παρότι αρχικά φέρεται να είχε ομολογήσει τις πράξεις της, χθες στην απολογία της στην ανακρίτρια ανασκεύασε και αρνήθηκε την εμπλοκή της. Μετά την απολογία της, οδηγήθηκε στη φυλακή, φορώντας κουκούλα ώστε να μην φανούν τα χαρακτηριστικά της.

“Κλειδί” για την υπόθεση αναμένεται να αποτελέσει η κατάθεση του θύματος, της 10χρονης Μαρκέλλας, που σήμερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες. Η μαθήτρια μεταφέρθηκε σε δομή της Θεσσαλονίκης και θα παραμείνει σε αυτή μέχρι να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο της πολύκροτης υπόθεσης.