«Σηκώνω το τηλέφωνο και μου λέει “Κυριάκος Μητσοτάκης” -Επαθα σοκ»: Ο αριστούχος των Πανελληνίων αποκαλύπτει τι του είπε ο πρωθυπουργός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το όνομά του είναι Ιωάννης Ιατρού και πλέον μπορεί να δηλώνει φοιτητής, αφού τα 19.753 μόρια που έγραψε στις Πανελλήνιες 2019 του χάρισαν όχι μόνο μια θέση στην Ιατρική Αθηνών, αλλά και την πρωτιά.

Ο «πρώτος των πρώτων» των φετινών εξετάσεων φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο… μυστικό της μεγάλης του επιτυχίας. Οπως είπε ο Ιωάννης, το διάβασμά του κυμαινόταν περίπου στις πέντε ώρες την ημέρα, ενώ σχετικά με τις βαθμολογίες του στις Πανελλήνιες τόνισε ότι έγραψε 20 μόνο σε ένα μάθημα και στα υπόλοιπα σχεδόν άριστα.

Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη -«Επαθα σοκ»
Μετέπειτα ο Ιωάννης περιέγραψε τη στιγμή που χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο και στην γραμμή ήταν ο… Κυριάκος Μητσοτάκης, γεγονός που τον αιφνιδίασε ευχάριστα. «Τη στιγμή που ερχόμουν εδώ, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα. “Κυριάκος Μητσοτάκης”, μου λέει. Επαθα σοκ. “Αλήθεια;” του είπα».

Οπως είπε στο Star, ο πρωθυπουργός του έδωσε συγχαρητήρια για την επίδοσή του. «Εγώ ήμουν σοκαρισμένος, δεν μπορούσα να πω πολλά». Τέλος, ο Ιωάννης Ιατρού παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε τη συγκεκριμένη πρωτιά καθώς, όπως είπε, υπήρχαν στο σχολείο του και άλλοι συμμαθητές του που είχαν προσπαθήσει όσο ο ίδιος ή ακόμα περισσότερο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από το 08:30 μέχρι το 11:46.