Σοκαριστική κατάθεση στη δίκη της Τοπαλούδη: «Τους παρακαλούσε να την πάνε νοσοκομείο»

Συγκλονιστικές ήταν οι λεπτομέρειες που έφερε στο φως της δημοσιότητας, η κατάθεση του λιμενικού Χρήστου Μαλάμη σχετικά με την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.
Με καθυστέρηση δύο ωρών άρχισε η δίκη των κατηγορουμένων για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλουδη, καθώς η αστυνομία δεν είχε μεριμνήσει να φέρει τους ειδικούς ανιχνευτές μετάλλων με τους οποίους εξετάζονται όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Μάλιστα, η έδρα έδειξε φανερά τη δυσαρέσκειά της ενώ η εισαγγελέας δήλωσε ότι θα αναζητηθούν ευθύνες από τους αστυνομικούς.

Με την έναρξη της διαδικασίας η εισαγγελέας ζήτησε να κάνει ένα σχόλιο με αφορμή όσα ακούγονται γύρω από τη δίκη, λέγοντας: «Το μέλημα αυτής της δικής είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια και μόνο.

Θέση των κατηγορουμένων δεν υπάρχει ακόμη και εγώ δεν διακατέχομαι από καμιά αγωνία να περιορίσω τα δικαιώματα των κατηγορουμένων».

Στη συνέχεια στρεφόμενη προς τον πατέρα της Ελένης Τοπαλουδη, Γιάννη, είπε: «Το πώς ο καθένας διαχειρίζεται το πένθος του είναι δικό του θέμα. Η υπόθεση είναι στα χέρια της δικαιοσύνης.

Θέσατε δημοσίως το ερώτημα αν θα πρέπει να πάρετε τα όπλα. Εκτός των άκρων υπάρχει και η μέση λύση».

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Η σκυτάλη πέρασε στη συνέχεια στον λιμενικό, Χρήστο Μαλαμη, ο οποίος συνάντησε τον Ροδίτη κατηγορούμενο λέγοντας: «Ο 21χρονος ήρθε στο λιμεναρχείο οικειοθελώς. Στην αρχή δεν μου έλεγε κάτι. Μετά μου είπε ότι πήγαν μαζί με την Ελένη στο εξοχικό.

Ότι έκαναν μαζί της σεξ και οι 2. Τότε η Ελένη είπε ότι ο Ροδίτης είναι καλύτερος από τον Αλέξανδρο και τότε ο Αλέξανδρος της τράβηξε ένα κροσέ.

Λιποθύμησε και όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της τους είπε ότι θα τους πάει στην αστυνομία. Τότε πήρε ένα σίδερο ( σ.σ ο Αλβανός κατηγορούμενος) και την χτύπησε στο κεφάλι.

Μετά μου είπε ότι έπρεπε να το τελειώσουν. Ήταν ακόμη ζωντανή. Η Ελένη τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνοι την πέταξαν στα βράχια. Τον ρώτησα: Γιατί το κάνατε αυτό; Ήταν μεγάλη βλακεία, ο Θεός θα μας τιμωρήσει».

ethnos.gr