Σοκ από την εμφάνιση του υποψηφίου προέδρου των Δημοκρατικών Τ.Μπάιντεν – Δεν μπορεί καν να μιλήσει (βίντεο)

Σοκάρει η εικόνα του 77χρονου υποψηφίου των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν , καθώς σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη σε φιλικό προς αυτόν δημοσιογραφικό Μέσο, έγινε φανερό πως πλέον δεν μπορεί καν να μιλήσει, καθώς μουρμούριζε κι έλεγε ασυνάρτητες μεταξύ τους προτάσεις.

Η εικόνα είναι πραγματικά θλιβερή και δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της νόσου Αλτσχάιμερ και δημιουργεί ερωτήματα για το πως θα κυβερνήσει τις ΗΠΑ, σε περίπτωση που τα ΜΜΕ και το κατεστημένο τον «σύρουν»  στη νίκη τον Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος τον Δημοκρατικών λέει στη συνέντευξη: «Αυτή η φράση ότι όλοι έχουν ξυπνήσει; μαντέψτε η υπόλοιπη εργατική τάση ξυπνάει και λέει Ουάου!» , «Το 1930 κάναμε την πρώτη τομή, στο να έχουμε ένα ενωμένο κίνημα, το οποίο, μπορεί και κινείται(;)» «Πιστεύω μπορούμε, αυτό που εγώ προτείνω είναι, μπορεί να γίνει, είμαστε σε θέση να το κάνουμε η ομάδα σου και η ομάδα μου, δουλεύουμε στενά μαζί» «στην πολιτική κυριαρχεί.. κοιτάξτε πιστεύω παίρνω πολύ χρόνο αλλά…»

Πλέον ο ο υπόψηφιος των Δημοκρατικών αν δεν διαβάζει ένα κείμενο δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη! Μάλιστα, η εκστρατεία του με πρόσχημα τον κορωνοϊό, ακύρωσε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του στις οποίες θα πρέπει να κληθεί να μιλήσει χωρίς… υποβολέα.

Βέβαια αυτό ουδόλως απασχολεί τα διεθνή συστημικά ΜΜΕ, τα οποία χωρίς καμία ντροπή αγνοούν πλήρως την πνευματική κατάσταση του Τζο Μπάιντεν, δίνοντάς του όχι μόνο τις ερωτήσεις αλλά και τις απαντήσεις των συνεντεύξεων!

Επιπλέον οι NYT τον καλούν να αρνηθεί τα ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ εκτός αν εκπληρωθούν κάποιοι εξωφρενικοί όροι, δείχνοντας πως ετοιμάζεται «μαγείρεμα» και σε αυτό το μέτωπο, αφού όλοι γνωρίζουν πως στα ντιμπέιτ θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα, όχι μόνο αυτός αλλά το Δημοκρατικό κόμμα και τα ΜΜΕ.