ΣΟΚ! Νέα υπόθεση ξυλοδαρμού μαθητή στην Καβάλα! (ΦΩΤΟ)

Τον ξυλοδαρμό του γιου του από μαθητές μεγαλύτερης τάξης καταγγέλλει με ανάρτηση του στα social media, ένας γονέας από την Καβάλα.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Όπως αναφέρει, ο γιος του, μαθητής τρίτης δημοτικού στο 16ο δημοτικό σχολείο Καβάλας, δέχθηκε επίθεση από δύο παιδιά της τετάρτης.

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, ο ένας κρατούσε το γιο του και ο δεύτερος τον χτυπούσε με γροθιές στην κοιλιά. Παράλληλα, ο πατέρας καταγγέλλει ότι οι δάσκαλοι του σχολείου δεν έκαναν απολύτως τίποτα για το περιστατικό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Ο Μ. είναι Τρίτη τάξη δημοτικού και σήμερα δυο παιδιά της Τετάρτης του επιτέθηκαν στο σχολείο. Ο ένας τον κρατούσε και ο άλλος τον βαρούσε γροθιές στην κοιλιά !!

Θέλω να μάθω οι 4 δάσκαλοι που υποτίθεται ήταν στην μικρή αυλή του σχολείου υπηρεσία τι προσέχουν;;

Και τι εννοούσε η Διευθύντρια του σχολείου όταν πήγε το παιδί να της αναφέρει το γεγονός ότι ήθελε να της φέρει μάρτυρες;;;

Κατά τα αλλά παρεξηγούνται οι εκπαιδευτικοί αν κάποιος γονιός κάνει παράπονα !!».

Η είδηση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά τον ξυλοδαρμό μαθητή σε σχολείο του Βύρωνα από 17 άτομα, όταν προσπάθησε να προστατεύσει την αδερφή του που δεχόταν bullying.

«Ήρθαν από πάνω μου και πατούσαν, δηλαδή περνούσε ένας-ένας και μου πατούσε το κεφάλι. Ήταν τόσο άνανδρο, τόσο λυπητερό για αυτούς» είπε για τους δράστες της επίθεσης» είπε ο νεαρός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.