ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη: Έμπαινε να γεννήσει, όταν της ανακοίνωσαν ότι ο άνδρας της σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Δεν τη χωράει ανθρώπου νους την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, με έναν 21χρονο και έναν 26χρονο να βρίσκουν τραγικό θάνατο στην άσφαλτο.
Το δράμα ωστόσο, δεν σταματά εκεί. Σύμφωνα με το δελτίο του Star, ο 21χρονος οδηγός, είχε βγει με τον συνεπιβάτη του προκειμένου να τον κεράσει ένα ποτό, γιορτάζοντας τη επικείμενη γέννηση του παιδιού του.

Την ίδια ώρα, η γυναίκα του έμπαινε στην αίθουσα τοκετών όταν της μετέφεραν τα τραγικά μαντάτα για το θάνατο του συντρόφου της. Το δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Ολυμπιονίκου Καρυπίδη, στην περιοχή της Πολίχνης, με τον 21χρονο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, να χάνει τον έλεγχο της μηχανής μεγάλου κυβισμού, να χτυπά στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και να καρφώνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε κολώνα.

Ο συνεπιβάτης του σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο ίδιος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ», όπου μετέπειτα υπέκυψε στα τραύματά του. Εν τω μεταξύ, ο αδερφός της εγκύου συντρόφου του άτυχου οδηγού, δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του STAR, ότι είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

«Ότι και να πω, η ίδια ξέρει πόσο δύσκολο είναι γι’ αυτήν. Είναι σε χάλια κατάσταση. Δε μπορούμε να το χωνέψουμε, πόσο μάλλον αυτή», είπε χαρακτηριστικά. «Βγήκε να το γιορτάσει, να κεράσει τον φίλο του, δεν ξέρω τι έγινε. Μάθαμε ότι η ταχύτητα ήταν πάρα πολύ μεγάλη, 170 χιλιόμετρα με μηχανή, μάλλον έπεσαν εδώ, δεν φορούσαν κράνος» σχολίασε μία κάτοικος της περιοχής που έγινε το δυστύχημα.