Στάση πληρωμών της NOVA στην ΠΑΕ Βόλος καταγγέλλει ο Μπέος – Μήνυμα για διακοπή συνδρομών!

Την ΝΟVA έβγαλε στη…σέντρα ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου καταγγέλλει πως έχει ουσιαστικά σταματήσει τις πληρωμές, που υποχρεούται βάσει του τηλεοπτικού συμβολαίου, προς την ΠΑΕ Βόλος από τον Οκτώβριο (την ώρα που σε όλες τις άλλες ομάδες η αντίστοιχη καταβολή των δόσεων γίνεται κανονικά) ενώ καλεί τους πολίτες του Βόλου να ακυρώσουν τις συνδρομές τους.
Ο Δήμαρχος Βόλου υποστηρίζει πως με την στάση πληρωμών του συνδρομητικού καναλιού προς την θεσσαλική ΠΑΕ γίνεται «παραβίαση κάθε λογικής και των όρων του υγιούς και θεμιτού ανταγωνισμού, που διαλύει στην πράξη τους ισχυρισμούς, των δήθεν εξυγιαντών και νοσταλγών της «κανονικότητας» του ποδοσφαίρου μας, περί δίκαιης αντιμετώπισης».

Συγχρόνως, καλεί τη διοίκηση της ΠΑΕ είναι να αντιδράσει με κάθε νόμιμο και θεμιτό μέσο που έχει στη διάθεσή της και τους πολίτες του Βόλου να ακυρώσουν τις συνδρομές τους στην NOVA ως αποτελεσματική απάντηση στην αδικία.

 Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου στη σελίδα του στο Facebook:

«Πληροφορήθηκα από την διοίκηση της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ την ασυνέπεια της συνδρομητικής τηλεόρασης NOVA στην εκπλήρωση των όρων πληρωμής, βάσει συμβολαίου, προς την ομάδα μας. με την τελευταία δόση να καταβάλλεται τον περασμένο Οκτώβριο και έκτοτε να υπάρχει στάση πληρωμών. Την ίδια ώρα, που όπως πληροφορούμαι, σε όλες τις άλλες ομάδες καταβάλλονται κανονικά οι δόσεις του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Ασφαλώς και πρόκειται για μια σαφή παραβίαση κάθε λογικής και των όρων του υγιούς και θεμιτού ανταγωνισμού, που διαλύει στην πράξη τους ισχυρισμούς, των δήθεν εξυγιαντών και νοσταλγών της «κανονικότητας» του ποδοσφαίρου μας, περί δίκαιης αντιμετώπισης .

Την κατάφορη αυτή αδικία δεν μπορώ παρά να την χαρακτηρίσω με μια λέξη ως ξεφτίλα και περιμένω με ενδιαφέρον από την Super League, την ΕΠΟ και τον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού να δώσουν μια άμεση και πειστική εξήγηση για το πρωτοφανές γεγονός. Και βέβαια από τη NOVA να εξηγήσει ποιος και γιατί έδωσε την εντολή για την προκλητικά μεροληπτική μεταχείριση σε βάρος του Βόλου.

Η πρότασή μου στη διοίκηση της ΠΑΕ είναι να αντιδράσει με κάθε νόμιμο και θεμιτό μέσο που έχει στη διάθεσή της, ενώ καλώ τους πολίτες του Βόλου να ακυρώσουν τις συνδρομές τους στην NOVA ως αποτελεσματική απάντηση στην αδικία.

Τα τελευταία χρόνια η πατρίδα μας καταστράφηκε και ο λαός μας καταδικάστηκε στη φτώχια και την εξαθλίωση για τη δράση της διαπλοκής και των διάφορων νταβατζήδων, επί δεκαετίες. Ας σοβαρευτούμε και ας μην επιτρέψουμε πλέον σε άλλους νταβαντζήδες και διαπλεκόμενους να εισβάλλουν και να καταστρέψουν το ελληνικό ποδόσφαιρο».