Συνελήφθη στη Βουλγαρία ο αδερφός του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε βάρος του αδερφού και συνεργού του δολοφόνου του Έλληνα επιχειρηματία είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης – Αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες έκδοσής του στην Ελλάδα

Στη σύλληψη του αδερφού και συνεργού του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή  φέρονται να προχώρησαν ειδικές δυνάμεις της βουλγαρικής αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονική χώρα.

Ο  άνθρωπος που είχε δολοφονήσει τον  Έλληνα επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας είχε συλληφθεί από τον Απρίλιο, ωστόσο αναζητείτο και ο 35χρονος αδερφός του, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τη συμμετοχή του στο έγκλημα, έπειτα από αίτημα των ελληνικών Αρχών.

Εδώ και μερικές ημέρες, οι αρχές της Βουλγαρίας διέθεταν πληροφορίες πως ο αδερφός του εκτελεστή επρόκειτο να επιστρέψει στη χώρα από την οποία κατάγεται και είχαν τεθεί σε επιφυλακή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο καταζητούμενος είχε φροντίσει όλο το προηγούμενο διάστημα να βρει καταφύγιο σε  άλλη βαλκανική χώρα για να αποφύγει τη σύλληψη, ωστόσο τα ξημερώματα της Τρίτης επιχείρησε να περάσει τα βουλγαρικά σύνορα και κινητοποίησε τις αστυνομικές δυνάμεις της Βουλγαρίας, οι οποίες τον εντόπισαν στην πόλη Χάσκοβο και, τελικά, τον συνέλαβαν, ενημερώνοντας άμεσα και τις ελληνικές Αρχές.

Πλέον, αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδιασίες για την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την έρευνα που είχε πραγματοποιήσει η ελληνική αστυνομία, ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν αυτός που οδηγούσε το όχημα με το οποίο διέφυγε ο αδερφός του αμέσως μετά τη δολοφονία του Μακρή.

Αναμένεται, πλέον, η επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης επιχείρησης