«No money..no honey»! Τέλος «εποχής».. για τη Χρυσή Αυγή! (φωτο)

Τα γραφεία στο 5όροφο κτίριο της Μεσογείων του κομματος της Χρυσής Αυγής αποδίδονται προς χρήση στον  ιδιοκτήτη του χώρου.

«No money..no honey».. λένε οι Άγγλοι και η ρήση ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση.

Τέλος εποχής για τη Χρυσή Αυγή καθώς μετά τον «εξοστρακισμό» απο το Κοινοβούλιο, βρίσκεται να γυρίζει στα γραφεία του κτηρίου της Δεληγιάννη, από το μπαλκόνι του κτηρίου που το βράδυ των εκλογών ο ΓΓ της ΧΑ, έβγαλε το τελευταίο του διάγγελμα με αναφορά στα «παιδιά με τις μαύρες μπλούζες»..

Από το πρωί (14/09-13.00) τρια μεγάλα φορτηγά αυτοκίνητα κι ενα ανυψωτικό, σταθμευμένα έξω από τα (πρωην- πια) Κεντρικά Γραφεία του κόμματος της Χρυσής Αυγής μεταφέρουν από τους ορόφους έπιπλα και εξοπλισμό, εμβλήματα και υπολογιστές, καθώς με απόφαση του ΓΓ του κόμματος, αποφασίστηκε η εκκένωση και η απόδοση του χωρου στο  ιδιόκτητη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr η απόφαση ελήφθη καθώς μετά τις πρόσφατες εκλογές, το κόμμα της Χρυσής Αυγής βρέθηκε εκτός Βουλής. Η χρηματοδότηση που είχαν εξασφαλίσει το 2012 με την είσοδό τους στο Κοινοβούλιο λόγω των δικαστικών τους εκκρεμοτήτων, είχε διακοπεί και η μη επανεκλογή των υποψηφίων Βουλευτών του κόμματος, περιόρισε τα οικονομικά του κομματικού Ταμείου  με την οριστική απόφαση του ΓΓ, Νίκου Μιχαλολιακου να κατεβούν τα ρολά στα μέχρι σήμερα Κεντρικά Γραφεία του κόμματος της Χρυσής Αυγής.

Η λειτουργία ωστόσο των δράσεων της Χρυσής Αυγής, όπως αναφέρεται, υπάρχει πρόθεση να συνεχιστούν, στο κτήριο που λειτουργούσε ως υποστηρικτικό στη Δεληγιάννη, στο ύψος του Σταθμού Λαρίσης.

ΠΗΓΗ