Τα λόγια είναι περιττά! ΑΥΤΗ είναι η πιο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ παίκτρια του νέου My style Rocks! Η νέα σεζόν του διαγωνισμού μόδας θα έχει πολύ… ενδιαφέρον!(ΦΩΤΟ)

Είναι ξανθιά, είναι εντυπωσιακή, είναι χυμώδης και πλέον είναι και πρώην μέλος του λιμενικού.

Η Κατερίνα Πλακίδα είναι η λιμενικός που απασχόλησε τα Μέσα όταν “αποτάχθηκε” από το Λιμενικό Σώμα για τις ρατσιστικές της αναρτήσεις στα social media της που αφορούσαν το προσφυγικό.

«Για την αναρτήσεις που έκανα πολιτικού περιεχομένου, που θεωρήθηκαν ρατσιστικές. Δηλαδή το να λες την άποψη σου ή να μην συμφωνείς με κάτι είναι ρατσιστικό; Ή να μην συμφωνείς με την εκάστοτε κυβέρνηση είναι ρατσιστικό; Δεν έχουμε δημοκρατία;», δήλωσε η ίδια για την απόφαση για την απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου του Λιμενικού.

«Δεν θέλω να ξαναγυρίσω ποτέ. Νιώθω ότι αυτή η δουλειά με καταπίεζε…» συμπλήρωσε στην μεσημεριανή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά ενώ πρόσθεσε ότι έχει δηλώσει συμμετοχή για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ «My Style Rocks».

Αν κρίνουμε από τα ρούχα που επιλέγει στις βραδινές της εξόδους, η νέα σεζόν του διαγωνισμού μόδας θα έχει πολύ… ενδιαφέρον.