Τζήμερος: «Σταλινοφασίστα» -Πρωτούλης: «Ξεφτίλα, Ναζί με κοστούμι»

«ΓΑΛΛΙΚΑ» ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Απειρα «γαλλικά», αστυνομική παρουσία, πολλές διακοπές και έναν μεγάλο καβγά ανάμεσα στον Θάνο Τζήμερο και τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Πρωτούλη είχε η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

Ο Θάνος Τζήμερος ζήτησε επιμόνως να έρθει η αστυνομία για να συλλάβει τον κ. Πρωτούλη, με την παρουσία των αστυνομικών να… ρίχνει λάδι στο ήδη τεταμένο κλίμα, καθώς σύμβουλοι από πολλές δημοτικές παρατάξεις διαφώνησαν με την παρέμβαση των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. στο περιφερειακό συμβούλιο.

Πώς ξεκίνησε o καβγάς Τζήμερου-Πρωτούλη: -«Σταλινοφασίστα» -«Ναζί με κοστούμι»
Όλα άρχισαν όταν με αφορμή τη συζήτηση για το θέμα της παράτασης του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω, ο Θάνος Τζήμερος ξεκίνησε να κατηγορεί τον κ. Πρωτούλη ως «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».
Η αντίδραση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν άργησε να έρθει, με τον κ. Πρωτούλη να αποκαλεί τον Θ. Τζήμερο εκτός μικροφώνου, «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο», «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες».

Στο περιφερειακό συμβούλιο και η… αστυνομία

Ο εκνευρισμός του Πρωτούλη ήταν τόσο έντονος που έσπρωξε το φλιτζάνι με καφέ που είχε μπροστά του ο Τζήμερος με αποτέλεσμα να τον λερώσει. Ο κ. Τζήμερος, εκνευρισμένος, κάλεσε την αστυνομία η οποία έφτασε μετά από λίγα λεπτά στο σημείο.

Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και ο διευθυντής του γραφείου του περιφερειάρχη προέτρεψαν τον κ. Τζήμερο να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου και να ακολουθήσει τη διαδικασία μήνυσης, με τον ίδιο να επιμένει να γίνει η σύλληψη και τους άνδρες της αστυνομίας να υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να παρακάμψουν το αίτημα του, μέχρι που έλαβαν εντολή να αποχωρήσουν.