Τη στιγμή που ολόκληρη η Ελλάδα βρίσκεται σε καραντίνα, δείτε τι γίνεται με τους ΡΟΜΑ στην Κομοτηνή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη στιγμή που ολόκληρη η Ελλάδα βρίσκεται σε καραντίνα

Τη στιγμή που ολόκληρη η Ελλάδα βρίσκεται σε καραντίνα και βγαίνει από το σπίτι μόνο για τα απαραίτητα, οι Ρομά στην Κομοτηνή κάνουν αρραβώνα με χορούς, αγκαλιές, φιλιά και χειραψίες αγνοώντας τις απαγορεύσεις.

Δεκάδες άνθρωποι στριμωγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον, μέσα σε κλειστό χώρο πήγαν να ζητήσουν το χέρι της νύφης από τον πατέρα της. Ηλικιωμένοι και παιδιά, τηρούν τις παραδόσεις τους θέτοντας όμως σε κίνδυνο όχι μόνο τους ίδιους αλλά και τους υπόλοιπους κατοίκους της πόλης.

Δεκάδες παρευρισκόμενοι μέσα και έξω από το σπίτι, χορεύουν και τρώνε, ενώ ίδια κατάσταση επικρατεί και στον δρόμο του οικισμού.

«Στείλαμε την Αστυνομία και με προσωπικά τηλέφωνα, που είχαμε κάποιους γνωστούς εκεί, προσπαθήσαμε να το διαλύσουμε. Μέσα σε ένα τέταρτο πήγε η Αστυνομία και δεν βρήκε κανέναν. Για να μην κατηγορήσουμε μια ομάδα ανθρώπων, το βλέπουμε καθημερινά και στις μεγάλες πόλεις. Το είδαμε και στις τράπεζες», δήλωσε για το θέμα ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης.

Το γλέντι κράτησε 35 λεπτά και όταν κατάλαβαν το λάθος τους, ο πατέρας του γαμπρού ζήτησε να το διαλύσουν.

Όπως αναφέρει το  https://fonirodopis.gr  οι συμμετέχοντες  ζήτησαν  συγγνώμη  «Ήταν μια αυθόρμητη στιγμή, ζητάμε συγγνώμη»

Συγγνώμη από τους συμπολίτες του αλλά και τον Δήμαρχο Κομοτηνής, ζητά ο Γιάννης Δημόπουλος από το Αλάν Κογιού, ο οποίος είδε τον αρραβώνα του γιου του να γίνεται γνωστός στο πανελλήνιο λόγω του γλεντιού που στήθηκε την περασμένη Δευτέρα (6/4) εν μέσω καραντίνας στον οικισμό.

Δείτε το βίντεο