Τι λέει η ιδιοκτήτρια περιπτέρου στου Ζωγράφου για την «τρελή» πορεία του λεωφορείου! Πώς σώθηκε από θαύμα! (φωτο ALERT)

Ρεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα

Στις 6 Αυγούστου ακυβέρνητο λεωφορείο έπεσε πάνω σε σταθμευμένα μηχανάκια, ενώ σταμάτησε σε απόσταση αναπνοής από ένα περίπτερο και βιτρίνες καταστημάτων
Αναστάτωση προκλήθηκε τότε στη λεωφόρο Παπάγου στου Ζωγράφου, όταν λεωφορείο του ΟΑΣΑ εξετράπη της πορείας του. Ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε το όχημα σε ανηφορικό σημείο και κατέβηκε για να πετάξει κάτι. Πιθανότατα, το χειρόφρενο είτε λύθηκε είτε δεν είχε «πιάσει» καλά, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να αρχίσει μια «τρελή» πορεία.

Το ακυβέρνητο λεωφορείο έπεσε πάνω σε σταθμευμένα μηχανάκια, ενώ σταμάτησε σε απόσταση αναπνοής από ένα περίπτερο και βιτρίνες καταστημάτων. Δεν υπήρξε τραυματισμός.

Η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου μίλησε στο «Alerttv.com.gr» και δήλωσε τα εξής: «Όσο θυμάμαι εκείνη την μέρα με πιάνει πανικός και παράλληλα νοιώθω πολύ τυχερή. Εκείνη την ώρα ήμουν ακριβώς μπροστα στα μηχανάκια στο δρόμο, όταν άκουσα να χτυπάει το κινητό μου που το είχα στο περίπτερο. Έφυγα αμέσως από το σημείο για να το σηκώσω και τότε έγινε το συμβάν. Έπαθα σοκ μόλις συνειδητοποίησα ότι σώθηκα για λίγα δευτερόλεπτα και από τύχη. Αν δεν είχε χτυπήσει το κινητό μου δεν θα είχα φύγει από το σημείο και δεν ξέρω τι θα γινόταν και αν θα ζούσα…»