«Τον δάσκαλό τους» βρήκαν τρεις αδίστακτοι Αλγερινοί κακοποιοί! Τους… σένιαρε ο πρωταθλητής Τζούντο Χάρης Παπαϊωάννου!

«Τον δάσκαλό τους» βρήκαν τρεις αδίστακτοι Αλγερινοί κακοποιοί, οι οποίοι επιχείρησαν να διαρρήξουν το αυτοκίνητο πρωταθλητή του Τζούντο στα Εξάρχεια. Μόλις τους αντιλήφθηκε, όρμησε καταπάνω τους πηδώντας από το παράθυρο.

«Tους είδα από εδώ, πήδηξα το μπαλκόνι, πάλεψα μαζί τους και οι δύο έφυγαν. Ο άλλος έβγαλε μαχαίρι μου είπε θα σε σφάξω» είπε ο Χάρης Παπαϊωάννου, Ολυμπιονίκης Τζούντο και αξιωματικος του Πολεμικού Ναυτικού.

Όσο ο άνδρας πάλευε με τον ληστή, η αδερφή του καλούσε την αστυνομία. Μετά από 25 λεπτά και τρία τηλεφωνήματα στην άμεση δράση δεν εμφανίστηκε κανένα περιπολικό. Αντιθέτως εμφανίστηκαν οι φίλοι του Αλγερινού για να τον… σώσουν.

Σαράντα λεπτά μετά τα επεισόδια, μια γυναίκα που περνούσε από το σημείο, είδε τι συνέβαινε και έτρεξε στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων για να ζητήσει βοήθεια. Ο ένας και μοναδικός αστυνομικός που υπήρχε εκείνη την ώρα στο τμήμα πήγε με τα πόδια στην οδό Ερεσσού για να σώσει την κατάσταση.

Ο Χάρης Παπαϊωάννου έκανε μήνυση σε βάρος των τριών Αλγερινών, οι οποίοι είναι σεσημασμένοι για κλοπές και διαρρήξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μέλη σπείρας 30 ατόμων που λυμαίνονται την περιοχή.