Τρίκαλα: Πώς έγινε το ατύχημα στο λούνα παρκ του Μύλου των Ξωτικών! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το τρενάκι που είχαν ανέβει τα τρία παιδιά, συγκρούστηκε με άλλο τρενάκι κι εκτροχιάστηκε, με συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό τους
Δεν ήθελε πολύ για να μετατραπεί σε τραγωδία, η διασκέδαση τριών παιδιών στο θεματικό πάρκο του Μύλου των Ξωτικών, στα Τρίκαλα, το βράδυ της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, τα μικρά παιδιά είχαν ανέβει σε τρενάκι, στο λούνα παρκ του Μύλου, το οποίο, όμως, συγκρούστηκε με άλλο τρένο, που ήταν σταματημένο στο τέλος της διαδρομής. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο εκτροχιασμός του, ενώ το περιστατικό αποδίδεται, πιθανότατα, σε λανθασμένο χειρισμό του υπεύθυνου για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στο σημείο έσπευσαν αρκετά άτομα για να απεγκλωβίσουν τα παιδιά, ενώ επικράτησε πανικός με ένα παιδί να παθαίνει κρίση πανικού. Τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν αρχικά στο ιατρείο του Μύλου των Ξωτικών και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ωστόσο διαπιστώθηκε πως δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το Cyclades24, οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ αποκατέστησαν τη βλάβη στο τρενάκι, που συνέχισε τις διαδρομές του μετά το ατύχημα, ενώ η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία και διενεργεί έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του.