Κακοκαιρία «Ζηνοβία»: Τραγωδία στις Πλαταιές – Ένας νεκρός μέσα στο σπίτι του

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, έπειτα από μαρτυρία νεαρού άνδρα ότι ο πατέρας και ο παππούς του εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους – Ο γηραιότερος άνδρας είναι νεκρός, ενώ ο νεώτερος σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή – Κατά πληροφορίες, είχαν ανάψει τη γεννήτρια, έπειτα από διακοπή ρεύματος, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών στην περιοχή.

Δύο άνδρες βρέθηκαν αναίσθητοι σε σπίτι στις Πλαταιές της Βοιωτίας, όπως μετέδωσε το απόγευμα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Alpha». Σύμφωνα με μαρτυρία, οι δύο άνδρες -πατέρας και παππούς- εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους εντός της κατοικίας, όπου διαμένουν.

Ο γιος της οικογένειας έσπευσε να ειδοποιήσει τις πυροσβεστικές αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν επιχείρηση, για να προσεγγίσουν το σημείο.

Όταν έφτασαν, ο γηραιότερος άνδρας ήταν δυστυχώς νεκρός, ενώ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή σώθηκε ο νεώτερος άνδρας.

Κατά πληροφορίες, στην περιοχή υπήρξε διακοπή ρεύματος, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιόνι) και οι δύο άνδρες άνοιξαν τη γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα από τις αναθυμιάσεις ο ένας να καταλήξει και ο άλλος να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

https://www.youtube.com/watch?v=Jmw69bf0Ep8&feature=emb_title