Τραγωδία στον Αλμυρό: Εδωσε κατάθεση ο 27χρονος χειριστής του λούνα παρκ -«Δεν μπορούσε να αυξομειώσει την ταχύτητα», λέει ο δικηγόρος του!

Τραγωδία στον Aλμυρό: Εδωσε κατάθεση ο 27χρονος χειριστής του λούνα παρκ -«Δεν μπορούσε να αυξομειώσει την ταχύτητα», λέει ο δικηγόρος του

Ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ στο Βόλο -που στοίχισε τη ζωή σε ένα κορίτσι μόλις 13 ετών- έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο 27χρονος από το Μπαγκλαντές εμφανίστηκε στο Α.Τ Αλμυρού και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη την ημέρα της τραγωδίας στο «χαλί» με αποτέλεσμα το άτυχο κορίτσι να εκσφενδονιστεί και να χάσει τη ζωή του.

Τι λέει ο δικηγόρος του 27χρονου χειριστή

«Είχε την εμπειρία καθώς είχε χειριστεί το συγκεκριμένο μηχάνημα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα, έχοντας παρελάσει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Επρόκειτο για μια κακιά στιγμή και τίποτα άλλο από μια άτυχη στιγμή», αναφέρει μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του 27χρονου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Εξ’ όσων μου ανέφερε υπάρχουν δύο κουμπιά που στρέφουν το μηχάνημα δεξιά και αριστερά. Δεν έχει τη δυνατότητα να αυξομειώσει την ταχύτητα. Λέγεται ότι η ταχύτητα αυξήθηκε αυτόματα, αυτό είναι ανακριβές», συνέχισε.

Πήρε εξιτήριο ο πατέρας της 13χρονης
Την ίδια ώρα ο πατέρας της 13χρονης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο οπού νοσηλευόταν μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Σύμφωνα πάντα με το Star , η οικογένεια αναμένεται να κινηθεί νομικά για την τραγωδία. Εκτός από τους τρεις πραγματογνώμονες, η πλευρά της ιδιοκτήτριας ζήτησε να μπει στην υπόθεση και δικός της τεχνικός σύμβουλος.