Φυλακές Κορυδαλλού: Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν… τζακούζι σε κελί!

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής ανέφερε ότι τα κελιά των φυλακών δεν έκλειναν επί ΣΥΡΙΖΑ και γίνονταν ακόμη και πάρτι

Σε απίστευτες αποκαλύψεις για τον τρόπο λειτουργίας των φυλακών Κορυδαλλού προχώρησε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, που έχει τεθεί γενική συντονίστρια για τη μετεγκατάσταση των φυλακών Κορυδαλλού στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Σύμφωνα με την κυρία Νικολάου, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα κελιά των φυλακών δεν έκλειναν ποτέ το βράδυ, με αποτέλεσμα οι κρατούμενοι να πηγαίνουν από το ένα κελί στο άλλο, να παίζουν χαρτιά, ακόμα και να κάνουν πάρτι

Η γενική γραμματέας δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν σε κελί των φυλακών μέχρι και τζακούζι. Όπως είπε, το τζακούζι ξηλώθηκε και τα κελιά το βράδυ κλειδώνουν κανονικά.

Στόχος της κυβέρνησης, αν και φιλόδοξος, όπως διευκρινίστηκε είναι η μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2022. Η απόφαση για το μέλλον της περιοχής που στεγάζονται σήμερα οι φυλακές θα το αποφασίσει ο πρωθυπουργός.

Επίσης, η κυρία Νικολάου υποστήριξε ότι το πρόβλημα έλλειψης προσωπικού στις φυλακές θα λυθεί σε ένα με δύο μήνες.