Φωτογραφική διάταξη για -6 στον ΠΑΟΚ και -10 στην Ξάνθη περνάει η κυβέρνηση!

Η κυβέρνηση «χρυσώνει το χάπι» στον ΠΑΟΚ και δίνει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, καθώς στη νομοθετική ρύθμιση θα προβλέπεται ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών για την παράβαση που… χρεώνουν στον Δικέφαλο.
Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η κυβέρνηση παίρνει την κατάσταση στα χέρια της έπειτα το… σάλο που ξέσπασε με την εισήγηση-βόμβα της ΕΕΑ περί υποβιβασμού ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Στις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος θορυβήθηκαν ιδιαίτερα με τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών και τον τρόπο που λειτούργησε τόσο η επιτροπή, όσο κι ο υφυπουργός Αθλητισμού, με αποτέλεσμα να βάλουν “στοπ” στο σενάριο υποβιβασμού για ανάλογα περιστατικά.

Στην τροπολογία που θα κατατεθεί εντός της ημέρας με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος, θα προβλέπεται αφαίρεση 3 ως 10 βαθμών, εκτός φυσικά από πρόστιμο.

Οι τελευταίες πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι με βάση τα παραπτώματα που χρεώνονται στις δύο ομάδες, ο προσανατολισμός της κυβέρνησης είναι να επιβληθεί τιμωρία -6 βαθμών στον ΠΑΟΚ και -10 στην Ξάνθη (η ακριτική ομάδα κατηγορείται και για το μετοχολόγιό της) με τη φωτογαφική διάταξη που πρόκειται να περάσει.

Αυτό βεβαίως, γίνεται κατανοητό, ότι ουσιαστικά θα τελειώσει τη μάχη του τίτλου και με νομοθετική ρύθμιση θα καθίσταται πρωταθλητής ο Ολυμπιακός.