Χάος στην Λέσβο: Το νησί υπό κατοχή των 15.000 άστεγων παράνομων μεταναστών – Κυβερνητική προσπάθεια για νέο καταυλισμό! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Χιλιάδες παράνομοι αλλοδαποί που βρέθηκαν άστεγοι μετά τον εμπρησμό από τους ίδιους του ΚΥΤ της Μόριας το βράδυ της Τρίτης, φαίνεται πως βρήκαν «καταφύγιο» στον χώρο του πεδίου βολής πίσω από το Καρά Τεπέ.

Φωτογραφίες από την eurokinissi δείχνουν ότι μεταφέρονται με ελικόπτερο σκηνές για να αρχίσει το στήσιμο του καταυλισμού, εν μέσω στρατιωτικών εγκαταστάσεων!

Στο μεταξύ πληροφορίες του pronews.gr αναφέρουν ότι σχεδόν όλο το προσωπικό της 98ης ΑΔΤΕ, δηλαδή του στρατιωτικού σχηματισμού της Λέσβου, ασχολείται με το πώς θα ταΐσει και θα στεγάσει τους παράνομους μετανάστες. 

Στρατόπεδα έχουν εγκαταληφθεί, φυλάκια επανδρώνονται στοιχειωδώς με δύο άτομα και όλοι έχουν βγει για να στήσουν τη νέα δομή «φιλοξενίας». Ερώτημα είναι ποιος φυλάει τις αποθήκες πυρομαχικών και αν είναι αρκετή η δύναμη αυτή.

Την ίδια ώρα χιλιάδες αλλοδαποί βρίσκονται στον δρόμο στο Καρά Τεπέ προκειμένου να είναι πιο κοντά στον νέο καταυλισμό.

Οι αλλοδαποί φτάνουν στο σημείο να χρησιμοποιούν κάδους απορριμμάτων ως… μεταφορικό μέσο για ρούχα και άλλα αντικείμενα.

Στην περιοχή βρίσκονται και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετά και την πρωινή ενίσχυση με άνδρες και κλούβες των ΜΑΤ αλλά και τους δύο «Αιάντες» που έφτασαν στο νησί.