Χαρδαλιάς: Μην κάνει κανείς σχέδια για εκδρομή την Πρωτομαγιά!

Πολλές άσκοπες μετακινήσεις σε Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΟριζόντιους ελέγχους σε ιδιωτικούς φορείς Υγείας θα κάνει η Αρχή Διαφάνειας – Από Τρίτη αίρονται οι περιορισμοί στη Μύκονο ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας
 
Νέα έκκληση για αυστηρή τήρηση των περιοριστικών μέτρων έκανε σήμερα ο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως είπε τις τελευταίες ώρες παρατηρήθηκαν πολλές άσκοπες μετακινήσεις στα μητροπολιτικά κέντρα και σημείωσε ότι τα περιορστικά μέτρα και τα πρόστιμα θα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι και τις 4 Μαίου.

Παράλληλα, τόνισε με αφορμή την επερχόμενη απεργία της Πρωτομαγιάς ότι κανείς δεν πρέπει να κάνει σχέδια εξόδου για την Πρωτομαγιά καθώς κάτι τέτοιο θα θέσει σε κίνδυνο όλα όσα έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής.

Ο κ. Χαρδαλιάς είπε ακόμα ότι «η επόμενη φάση θα είναι η επιστροφή σε μια νέα καθημερινότητα και όχι στη συνήθη κανονικότητα και θα χρειαστεί η διατήρηση της κοινωνικής ευθύνης. Θα έχουμε κρούσματα και θα χάνουμε συνανθρώπους μας . Η μη τήρηση των κανόνων δεν θα γίνουν αποδεκτές. Τα μέτρα θα επανεξετάζονται διαρκώς και κάποιες περιοχές θα ξαναμπούν σε καραντίνα σημείωσε

Με αφορμή τον επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησε η Αρχή Διαφάνειας στην κλινική «Ταξιάρχαι» ο κ. Χαρδαλιάς προανήγγειλε  οριζόντιους ελέγχους σε ιδιωτικούς φορείς Υγείας από την Αρχή Διαφάνειας. Ανακοίνωσε επίσης ότι από Τρίτη αίρονται οι περιορισμοί στη Μύκονο.