Απίστευτος Γκολομέεβ! Δεύτερος στον κόσμο με μυθική κούρσα

Το ασημένιο μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουαντζού κατέκτησε ο Κριστιάν Γκολομέεβ. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε την κούρσα της ζωής του και τερμάτισε δεύτερος.

Τεράστια επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γκουαντζού , με τον Κριστιάν Γκολομέεβ να κατακτάει το ασημένιο μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο.

Ο Έλληνας κολυμβητής ξεπέρασε  τον εαυτό του και ανέβηκε στο βάθρο, παρότι δεν έκανε καλή εκκίνηση. Ωστόσο, πραγματοποίησε μία τρομερή αντεπίθεση στα τελευταία μέτρα κι ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Ο Γκολομέεβ τερμάτισε σε 21.45 δευτερόλεπτα, έχοντας τον ίδιο χρόνο με τον Βραζιλιάνο Μπρούνο Φράτους, με τον οποίο και θα μοιραστεί το ασημένιο μετάλλιο. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Κάλεμπ Ντρέσελ με χρόνο 21.14 δευτερόλεπτα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει κατακτήσει ακόμα το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης το 2018, ενώ αυτό ήταν ήταν το 15ο μετάλλιο της Ελλάδας σε παγκόσμια πρωταθλήματα και 6ο ασημένιο.