Βρέθηκε λύση για τους θεριακλήδες! Έτσι μπορούν να καπνίζουν σε εσωτερικό χώρο – Το βίντεο που έγινε viral!

Μια μοναδική πατέντα σκέφτηκε ένας Έλληνας σε χωριό των Σερρών προκειμένου να μπορέσει να καπνίσει παρόλο που βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο, πηγαίνοντας κόντρα στον νέοαντικαπνιστικό νόμο.

Ο αντικαπνιστικός νόμος ψηφίστηκε με τα πρόστιμα να είναι ιδιαίτερα τσουχτερά για όσους τον παραβιάζουν και να κυμαίνονται από τα 100 έως τα 10.000 ευρώ. Οι συστηματικοί έλεγχοι έχουν ξεκινήσει εδώ και ημέρες ενώ από σήμερα ξεκίνησε και η λειτουργία του 1142, του αριθμού που μπορεί να καλέσει κάποιος για να κάνει καταγγελία ή αν επιθυμεί να διακόψει το κάπνισμα.

Ένας όμως δαιμόνιος και θεριακλής Έλληνας, που δεν σκέφτεται καν να κόψει το τσιγάρο, βρήκε μία λύση ώστε να μπορεί να καπνίζει σε εσωτερικό χώρο, χωρίς να κινδυνεύει να του επιβληθεί πρόστιμο. Και το βίντεο, έγινε viral.

Το βίντεο του Μάριου Μπουραζάνη από το Facebook έχει γίνει viral με 35.000 κοινοποιήσεις ήδη μέσα σε μόλις 15 ώρες και η λεζάντα γράφει: «Η λύση για το κάπνισμα δόθηκε στο Ροδολίβος Σερρών» με πολλούς χρήστες να δίνουν συγχαρητήρια στον πρωταγωνιστή του βίντεο για την ευρεσιτεχνία του και άλλους (Έλληνες και ξένους) να τον κατακρίνουν.