Ερωτικό σκάνδαλο στην TV: Αυτή είναι η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα της παρουσιάστριας!

Μόνο ένα αίτημα έγινε δεκτό από το δικαστήριο στην αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η παρουσιάστρια. Απαγορεύτηκε στο ζευγάρι να στέλνει υβριστικά ή απειλητικά μηνύματα στο τηλέφωνο ή στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις τους, ενώ όλα τα υπόλοιπα αιτήματα απορρίφθηκαν.

Επικαλείται η παρουσιάστρια στο δικόγραφο ότι ουδεμία σχέση είχε με τον τεχνικό της Βουλής και ότι οι όποιες σχέσεις τους ήταν στο πλαίσιο κοινωνικής συναναστροφής, ότι το ζευγάρι την πλησίασε για να ανέλθουν κοινωνικά και επαγγελματικά καθώς και ότι την 21 Οκτωβρίου δεν χτύπησε την σύζυγό του οπερατέρ, όπως υποστηρίζει και η σκηνοθέτιδα και πως ήταν κλεισμένη στο σπίτι της.

Το ζευγάρι στο Δικαστήριο παρουσίασε μηνύματα από τις ιδιωτικές συνομιλίες του συζύγου και της δημοσιογράφου. Επίσης η σύζυγος παρουσίασε έγγραφα από δημόσιο νοσοκομείο με τις σωματικές βλάβες που της προκάλεσε η παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητούσε:

1. να απαγορευτεί η προσβολή της τιμής και υπόληψης της ενώπιον τρίτων και προς την ίδια καθώς και οι απειλές κατά της ζωής και της σωματικής της ακεραιότητας και της εργασίας της,

2. να απέχει το ζευγάρι από κάθε πράξη που θέτει σε κίνδυνο την εργασιακή της σχέση με το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής,

3. να απαγορευτεί στο ζευγάρι να την προσεγγίζει απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων της Βουλής των Ελλήνων και σε απόσταση μικρότερη 100 μέτρων οπουδήποτε,

4. να απαγορευτεί στο ζευγάρι να προσεγγίζει την κατοικία της σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων,

5. να καταδικαστεί το ζευγάρι σε χρηματική ποινή 1.000 ευρώ και προσωπική κράτηση 6 μηνών για κάθε παραβίαση των διατάξεων της δικαστικής απόφασης.

Με την δικαστική διάταξη που εκδόθηκε σήμερα Δευτέρα 18-11-2019 υποχρεώθηκε το ζευγάρι να μην εκτοξεύει ύβρεις και απειλές προς την παρουσιάστρια, δια ζώσης, μέσω τηλεφώνου ή με γραπτά μηνύματα. Δηλαδή απαγορεύτηκε στο ζευγάρι να βρίζει ή να απειλεί την παρουσιάστρια μόνο σε επαφή μεταξύ τους, είτε προσωπική δια ζώσης, είτε μέσω τηλεφώνου ή μηνυμάτων. Όλα τα υπόλοιπα αιτήματα απορρίφθηκαν.

Το Δικαστήριο των ασφαλιστικών μέτρων ορίστηκε για την 14 Φεβρουαρίου 2020.

Η δικηγόρος του κάμεραμαν και της σκηνοθέτιδας, Αριάδνη Νούκα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Όπως ήδη γνωρίζετε, με την προσωρινή διάταξη απαγορεύτηκε στο ζευγάρι να υβρίζει και να απειλεί την παρουσιάστρια σε μεταξύ τους επικοινωνία. Πιθανολογώ ότι,η διάταξη αυτή εκδόθηκε λόγω του ότι παρουσιάστηκαν μηνύματα της συζύγου, που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σκληρά, τα οποία ωστόσο συντάχθηκαν,την στιγμή που βρισκόταν σε κατάσταση εξαιρετικά έντονου ψυχικού άλγους. Ολα τα υπόλοιπα αιτήματα δεν έγιναν αποδεκτά».

Τι απαντά η παρουσιάστρια μέσω του δικηγόρου της

Από το δικηγορικό γραφείο Κακουλάκης & Συνεργάτες που εκπροσωπεί την παρουσιάστρια εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Δικαστής σήμερα, διαγιγνώσκοντας τον άμεσο και σοβαρό κίνδυνο, εξέδωσε προσωρινή διαταγή που απαγορεύει στο ζευγάρι των αντιδίκων να καταφέρεται με ύβρεις και απειλές εναντίον της παρουσιάστριας, δικαιώνοντας τους ισχυρισμούς της πελάτισσας μας. Η προσωρινή διαταγή είναι ένα κατεπείγον και εκ της φύσεως του συνοπτικό μέτρο προ της κύριας συζητήσεως των ασφαλιστικών μέτρων που ορίστηκε να διεξαχθεί στις 14.2.2020 όπου και θα κριθεί εν συνόλω η αίτηση (και τα αιτήματα αυτής). Σημειώνεται δε, ότι στην αίτηση, ως προγενέστερη, δεν περιέχονται μεταγενέστερα γεγονότα και αιτήματα σχετικά με τη συνεχή παρουσία των (συνεντευξιαζόμενων) αντιδίκων σε τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες. Θα ακολουθήσουν νέα ασφαλιστικά μέτρα καθώς και οι σχετικές μηνύσεις και αγωγές απέναντι σε όσους συμμετείχαν στην παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων, δημοσιοποίηση δήθεν ερωτικών μηνυμάτων που ελέγχονται πλέον αρμοδίως για την αυθεντικότητα τους και εν γένει συκοφάντησης και “κατακρεούργησης” μίας γυναίκας, μητέρας ανηλίκων και εργαζόμενης δημοσιογράφου

Γιώργος Κακουλάκης».

protothema.gr