Απίστευτο περιστατικό στο «Ασκληπιείο»: Γιατρός έκανε «μαϊμού» εμβολιασμό σε πέντε αρνητές και εξαφανίστηκε

Αντί να τους εμβολιάσει πετούσε τις δόσεις και τις σύριγγες στα σκουπίδια

Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές εναν γιατρό και πέντε, πιθανότατα αρνητές εμβολίου, αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα, στο Ασκληπιείο Βούλας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συγκριμένος γιατρός συνόδευε το «κουιντέτο των αρνητών» στο νοσοκομείο, μπήκε στον ειδικό χώρο εμβολιασμού και ζήτησε απο τη νοσοκόμα που είχε βάρδια να φύγει για να τους κάνει ο ίδιος το εμβόλιο.

Όμως, σύμφωνα με την καταγγελία της νοσηλεύτριας, αντί να τους εμβολιάσει, τις δόσεις και τις σύριγγες τις πέταγε στα σκουπίδια. Η νοσοκόμα όταν διαπίστωσε οτι δεν εμβολίαζε αλλά είχε πετάξει τα υλικά στα σκουπίδια, ζήτησε εξηγήσεις και τότε εκείνος πηρε τους «εμβολιασμένους» και έγινε κάπνός!

Παρά τις αναζητήσεις, στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, ο γιατρός δεν κατάφερε να εντοπιστεί και να συλληφθεί ενω σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης καθώς αυτό που εκτιμάται είναι ο γιατρός να ενήργησε με αυτο τον τρόπο για να εξυπηρετήσει αρνητές που ήθελαν χωρίς να κάνουν το εμβόλιο να πάρουν τη βεβαίωση εμβολιασμού.

 

ΠΗΓΗ. protothema.gr