Μπάμπης Παπαδημητρίου: Γεμάτα χασισοκαπνό τα γραφεία του Μαξίμου

Mπάμπης Παπαδημητρίου: Σάλος με την απίστευτη δήλωση.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον νότιο Τομέα Μπάμπης Παπαδημητρίου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο δημοσιογράφος κλήθηκε να συμμετάσχει στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε και μεταξύ άλλων να σχολιάσει το δημοσίευμα της Liberation για τις εθνικές εκλογές στην Ελλάδα.

Εκεί ο κ. Παπαδημητρίου εξαπέλυσε επίθεση με βαριές εκφράσεις κατά μερίδας ξένων ανταποκριτών οι οποίοι όπως ανέφερε «έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων».

Ο νεοεκλεγείς βουλευτής ανέφερε χαρακτηριστικά:  «Οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων, έγραφαν για μια Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν στα γεμάτα καπνό γραφεία του Μαξίμου τα στελέχια του αποδημούντος ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όλοι.

Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά. Yπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».

Ουσιαστικά έκανε καταγγελίες για χρήση χασίς μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, γεγονός που προκάλεσε σάλο.