Χρυσοχοΐδης: «Κόβει» δεκάδες αστυνομικούς φρουρούς υπουργών και επισήμων!

Χρυσοχοΐδης: Εντολή για την αποδέσμευση δεκάδων αστυνομικών από την φρουρά VIP προσώπων.

Χρυσοχοΐδης: Η αποδέσμευση αφορά δεκάδες αστυνομικούς που είχαν διατεθεί για την προσωπική ασφάλεια αρχηγών κόμματων που δεν εξελέγησαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, πρώην βουλευτών, ευρωβουλευτών, μελών της προηγούμενης κυβέρνησης και πρώην γενικών γραμματέων υπουργείων

Εντολή για την αποδέσμευση δεκάδων αστυνομικών από την φρουρά VIP προσώπων έδωσε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και με διαταγή από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., η διαδικασία βρίσκεται σε φάση υλοποίησης.

Η αποδέσμευση αφορά δεκάδες αστυνομικούς που είχαν διατεθεί για την προσωπική ασφάλεια αρχηγών κόμματων που δεν εξελέγησαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, πρώην βουλευτών, ευρωβουλευτών, μελών της προηγούμενης κυβέρνησης και πρώην γενικών γραμματέων υπουργείων.

Οι εν λόγω αστυνομικοί επανέρχονται κανονικά, από το Σάββατο κιόλας, στις οργανικές τους θέσεις. Το ίδιο ισχύει και για το ένστολο προσωπικό της Αστυνομίας, που βρίσκεται στα γραφεία μη εκλεγμένων βουλευτών και ευρωβουλευτών.

Επιπρόσθετα, σχετική διαταγή της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπει να μειωθούν οι αστυνομικοί των υπουργών (σε τέσσερις) και των υφυπουργών (σε δύο) της κυβέρνησης, ενώ οι γενικοί γραμματείς δεν θα έχουν πλέον κανέναν αστυνομικό

Διευκρινίζεται, δε, ότι εκλεγμένοι βουλευτές και ευρωβουλευτές δικαιούνται έναν αστυνομικό, ο οποίος όμως δεν πρέπει να ανήκει στην Αμεση Δράση και τις υπηρεσίες ασφάλειας.

Δείτε ακόμη:

ΤΟ «ALERT» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ  – BINTEO: ΑΥΤΟΣ είναι ο… ερωτιάρης ΦΡΟΥΡΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ του ΤΣΙΠΡΑ που ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ την ΕΛ.ΑΣ διαρρέοντας ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑ! ΣΑΛΟΣ στα ανώτατα κλιμάκια της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ! Οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ να πάρουν θέση!