Δολοφονία βιολόγου: Είχε σκοτώσει έναν άνθρωπο και συμπεριφερόταν σαν να μην έχει γίνει τίποτα!

Δολοφονία βιολόγου: «Όταν με πιάνει η μανία, με κυριεύει. Δεν το ελέγχω».

Δολοφονία βιολόγου: Οι περιγραφές των ανθρώπων που γνώριζαν τον δολοφόνο της Suzanne Eaton σοκάρουν για το πως συμπεριφερόταν ο 27χρονος μετά το έγκλημα. Την ίδια ώρα οι δικοί της άνθρωποι, η μητέρα της 60χρονης και τα παιδιά της την αποχαιρετούν με σπαρακτικά λόγια.
Γείτονας του 27χρονου δολοφόνου της Suzanne Eaton με λίγα λόγια δείχνουν πως αυτός ο άνθρωπος από τη μια εμφανιζόταν ως ένας άνθρωπος που λάτρευε την φύση και τα παιδιά του και από την άλλη αντιμετώπιζε προβλήματα. Ο ίδιος ο δράστης είπε σύμφωνα με τον Alpha μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς: «Όταν με πιάνει η μανία, με κυριεύει. Δεν το ελέγχω».

«Πήγαινε να κάνει μπάνιο με άρβυλα, με μπουφάν, με κύμα δύο μέτρα. Και τον γλίτωσε τυχαία ο θείος του. Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά», είπε γείτονας του 27χρονου, ενώ συγγενής του δράστη είπε: «Δεν είχα καταλάβει τίποτα, η συμπεριφορά του ήταν κανονική και δεν είχε αλλάξει καθόλου το τελευταίο διάστημα μετά τη δολοφονία. Δεν τον είχα ικανό να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, ούτε είχε δείξει σημάδια ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έδειχνε να αγαπάει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Δεν είδα ρούχα του με ίχνη αίματος».

 Σπαρακτικός αποχαιρετισμός στην Suzanne Eaton

Απαρηγόρητοι οι συγγενείς της Suzanne Eaton προσπαθούν ακόμα να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Η μητέρα της, Γκλίντα περιγράφει πως η Σούζαν ήρθε στον κόσμο παραμονές Χριστουγέννων του 1959. Ήταν το δικό της χριστουγεννιάτικο δώρο, γεννημένη στις 23 Δεκεμβρίου. «Η Σούζαν», γράφει η μητέρα της, «είχε ασίγαστο ενδιαφέρον για τα πάντα γύρω της, αγαπούσε τα βιβλία και τη μουσικά, συνδύαζε τη ζωηρή φαντασία με μια ήρεμη, στοχαστική, σταθερή προσωπικότητα. Η Σούζαν κατάφερε πολλά. Ήταν ακούραστη κηπουρός, πιανίστα, είχε μαύρη ζώνη στο τάε κβο ντο, ήταν αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα και ταυτόχρονα προσέφερε πολλά στην επιστήμη της, τη βιολογία».

Συγκλονιστικό και το αποχαιρετιστήριο σημείωμα του γιου της Σούζαν

Ο γιος της 60χρονης Βιολόγου, Μαξ, γράφει μεταξύ άλλων στο αποχαιρετιστήριο σημείωμα του για τη δολοφονημένη: «Η μητέρα μου ήταν μια αξιοθαύμαστη γυναίκα. Κατάφερε να ζήσει μια ζωή με λίγες απογοητεύσεις, εξισορροπώντας την προσωπική της ζωή με την καριέρα της. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο καλά είχε επιτύχει αυτή την ισορροπία, όταν άλλες μητέρες γύρω μου ασχολούνταν αποκλειστικά με τη φροντίδα των παιδιών τους, αλλά καμιά δεν μπορούσε να ξεπεράσει τη δική μου μητέρα. Υποστηρικτική και ενθαρρυντική, υποστήριξε οτιδήποτε έβλεπε το παιδικό μου μυαλό και αυτή η περιέργεια μου έχει κολλήσει μέχρι σήμερα. Καθώς μεγάλωνα, η λαμπρότητά της ως επιστήμονας άρχισε να με γεμίζει. Είχα πάντα απορίες και ερωτήσεις και εκείνη ανταποκρινόταν με ενδιαφέρον σε όποιο ζήτημα της έθετα. Πολλές φορές έτυχε να συζητήσω μαζί της κάποιο θέμα που με απασχολούσε στη διάρκεια των σπουδών μου και εκείνη μέσα σε λίγες ημέρες μάθαινε εξίσου καλά το αντικείμενο με τους καθηγητές μου. Η μητέρα μου όμως, ήταν κάτι περισσότερο από επιστήμονας. Η αγάπη της για τη μουσική την έκανε να λάμπει. Έχω πολλές ευχάριστες αναμνήσεις από εκείνη και τον πατέρα μου να παίζουν ντουέτα στο πιάνο, γεμίζοντας το σπίτι μας με έναν όμορφο, χαρούμενο ήχο που ήταν κάτι μοναδικό γι ‘αυτούς, και εγώ θα αγαπώ για πάντα αυτή την ανάμνηση».

Με πληροφορίες από zarpanews.gr και cretalive.gr