Δύο νέες δημοσκοπήσεις «ΦΩΤΙΑ»! ΔΕΙΤΕ πόσο δείχνουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!

Μεγάλη πανελλαδική έρευνα πραγματοποίησε η εταιρία Interview για λογαριασμό της Politik λίγες ημέρες πριν από τις σημαντικές για την Ελλάδα εκλογές.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, μεγάλο προβάδισμα έχει η Νέα Δημοκρατία και βέβαιη αυτοδυναμία με τη διαφορά να είναι κοντά στο 10%.Επιπλέον, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εμφανίζεται στο 3,9% κάτι που επιβεβαιώνει την άνετη είσοδο του κόμματος στο κοινοβούλιο.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Επιπλέον, δημοσκόπηση πραγματοποίησε και η εταιρεία MRB για λογαριασμό της εφημερίδας «Τα Νέα». Η δημοσκόπηση παρουσιάζει τη Νέα Δημοκρατία πολύ κοντά, όχι μόνο στη νίκη, αλλά και στην αυτοδυναμία.

Στη δημοσκόπηση αυτή η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εμφανίζεται με εύρος ποσοστού 2,5% με 4,8%, κάτι που σημαίνει ότι το κόμμα του Κ. Βελόπουλου ξεπερνάει το 3%.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι διπλά σημαντικό καθώς η εφημερίδα αυτή ανήκει στον όμιλο Μαρινάκη, και σε όλες τις δημοσκοπήσεις της φροντίζει να εμφανίζει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κάτω από το 3%, στο πλαίσιο του πολέμου της Νέας Δημοκρατίας εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης έχουν ως εξής:

Νέα Δημοκρατία 35,4% με 40,4%
ΣΥΡΙΖΑ 26,5% με 31,5%
ΚΙΝ.ΑΛ. 6,4% με 9,8%
ΚΚΕ 3,7% με 6,3%
Χρυσή Αυγή 2,6% με 5%
Ελληνική Λύση 2,5% με 4,8% 
ΜεΡΑ 25 2,2% με 4,4%
Ένωση Κεντρώων 1,4% με 3,2%

Τα αποτελέσματα αυτά είναι άλλη μια απάντηση σε όσους προσπαθούν να βγάλουν εκτός παιχνιδιού την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ. Ζητήσαμε κάποιο σχόλιο από τους ανθρώπους του κόμματος αλλά αρνήθηκαν ευγενικά να πουν το οτιδήποτε και μας τόνισαν ότι είναι πάγια θέση τους να μην πιστεύουν και να μην σχολιάζουν τις δημοσκοπήσεις.

voicenews