Ενές Καντέρ: «Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ερντογάν θα κάνει τα πάντα για να κλέψει τις εκλογές στην Τουρκία»

Φορώντας μια φανέλα με μήνυμα για την ελληνοτουρκική φιλία, ο Ενές Καντέρ κατακεραύνωσε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και εκθείασε την φιλία των Ελλήνων και των Τούρκων.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Ενές Καντέρ μίλησε αποκλειστικά στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» και τόνισε πως τον «θλίβει ότι μεγαλώνουν γενιές στην Τουρκία για να μισούν την Ελλάδα».

Ο Καντέρ χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την απειλή Ερντογάν «μια νύχτα θα έρθουμε ξαφνικά» προσθέτοντας ότι «είναι απαράδεκτο και παράνομο ό,τι κάνει στην ανατολική Μεσόγειο».

Μάλιστα, ο Τούρκος σέντερ εκτίμησε ότι ο Ερντογάν «θα κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει τις εκλογές (σ.σ. το 2023)» και «θα “κλέψει” το αποτέλεσμα», ενώ χαρακτήρισε τον Τούρκο πρόεδρο «βάναυσο δικτάτορα» και «δούρειο ίππο του Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία».

Ο Ενές Καντέρ αναφέρθηκε και στην «Αγία Σοφία», χαρακτηρίζοντας «προσβλητική» τη μετατροπή της από τον Ερντογάν σε τζαμί. «Είναι δική σας κληρονομιά και τη μετέτρεψε σε τζαμί. Εγώ την ίδια ώρα μεγάλωσα σε γειτονιά με τζαμιά που ήταν μισοάδεια».