Έξαλλος πατέρας ζητά την εκταφή του μωρού του από το παράνομο νεκροταφείο στα Καλύβια Αττικής

Ποιος συνέστησε στον γονέα το συγκεκριμένο νεκροταφείο

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για το παράνομο νεκροταφείο στα Καλύβια Αττικής και την έφοδο που πραγματοποίησαν υπάλληλοι του Δήμου και της Πολεοδομίας, ένας γονέας σκέφτεται να προχωρήσει σε εκταφή του μωρού του και να κινηθεί νομικά εναντίον των υπευθύνων.

Ο άνδρας που έχασε το παιδί του τον Σεπτέμβριο, απευθύνθηκε σε ένα γραφείο τελετών που του σύστησε το νοσοκομείο. Από το συγκεκριμένο γραφείο τον ενημέρωσαν ότι θα γίνει η κηδεία στο εν λόγω νεκροταφείο. Ο ίδιος είχε προτείνει το νεκροταφείο στο Σχιστό, αλλά από το γραφείο τελετών επέμεναν για το νεκροταφείο στα Καλύβια, όπου όπως ισχυρίζεται, του είπαν ότι εκεί θάβουν μόνο μωρά.

Έμαθε από τα ΜΜΕ ότι το νεκροταφείο είναι παράνομο

Ο γονέας έδωσε 300 ευρώ για την ταφή του παιδιού του, και διαμαρτυρήθηκε όταν είδε την κατάσταση που επικρατούσε στον συγκεκριμένο χώρο. Όπως λέει ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ για το ότι το νεκροταφείο είναι παράνομο. Έχει σκοπό όπως λέει να ζητήσει εκταφή αλλά και να κινηθεί νομικά εναντίον των υπευθύνων.

“Δεν ήταν νεκροταφείο αυτό. Ένα οικόπεδο παρατημένο ήταν….Θα κινηθώ νομικά… Θέλω να πάρουμε το μωρό από εκεί να ταφεί κανονικά και να δούμε ποιος ευθύνεται για όλα αυτά και να πάρει αυτό που του αξίζει…” τονίζει χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: in.gr