Φωτογραφίες: Στον εισαγγελέα ο 27χρονος βιαστής και δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου – Aνατριχίλα από τις νέες αποκαλύψεις!

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Θα ζητήσει προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί.

Δολοφονία Αμερικανίδας Βιολόγου: Θα ζητήσει προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί – Όπως αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, ο 27χρονος, αφού χτύπησε και άφησε αναίσθητη την 60χρονη, στη συνέχεια την μετέφερε στο Μάλεμε, στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του και, προτού την πετάξει στη σπηλιά, την βίασε

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης ο 27χρονος καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 60χρονης Suzanne Eaton, που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του νεαρού, πατέρα δύο παιδιών.

Είχε προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου της ηγεσίας της τοπικής ΕΛΑΣ, που έφερε στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικά στοιχεία για το χρονικό του ειδεχθούς εγκλήματος.

Όπως αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, ο 27χρονος, αφού χτύπησε και άφησε αναίσθητη την 60χρονη, στη συνέχεια την μετέφερε στο Μάλεμε, στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του και, προτού την πετάξει στη σπηλιά, την βίασε.

Ο 27χρονος μετέβη στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες και μέσω του δικηγόρου του, γράφει το flashnews.gr, θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Δείτε ακόμη:

Suzanne Eaton:»Όταν τη βίασα, ήταν νεκρή» – Αποκαλύψεις σοκ για τον θάνατο της 60χρονης βιολόγου από τον 27χρονο γιο παπά, με δύο ανήλικα παιδιά! (ΒΙΝΤΕΟ)