Γλυφάδα: Αστρολόγος το θύμα της ληστείας «μαμούθ»

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 55χρονη, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της και πήραν πάνω από 500.000 ευρώ

Η 55χρονη αστρολόγος, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, κατέθεσε στις Αρχές ότι οι δύο δράστες που μπήκαν στο σπίτι της στην Γλυφάδα, την ακινητοποίησαν και της ζήτησαν να τους υποδείξει που βρίσκονταν το χρηματοκιβώτιο. Σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλει η ίδια, της κρατούσαν τα χέρια και τα πόδια, απειλώντας της προκειμένου να τους πει που είναι τα χρήματα. Κατά την δήλωσή της, οι ληστές πήραν από το χρηματοκιβώτιο πάνω από 500.000 ευρώ. Από την πλευρά τους, οι Αρχές ερευνούν προσεκτικά την υπόθεση.

άστορας που κάνει επισκευές στο σπίτι της 55χρονης στην Γλυφάδα μίλησε στο newsit.gr, περιγράφοντας την κατάσταση που αντίκρισε. «Έπαιρνε τηλέφωνο το γιο μου , εφτά κλήσεις είχε στο κινητό του το πρωί που σηκώθηκε γιατί το είχε κλειστό. Τώρα, εδώ που είμαι στο υπόγειο, είναι όλες οι ντουλάπες ανοιχτές» ανέφερε.

«Βγαλμένα πράγματα… κάτω στις μητέρας της το σπίτι, τα πράγματα είναι άθικτα. Δεν ανακάτεψαν τίποτα. Άνοιξαν όλες τις ντουλάπες με αποθηκευτικό χώρο κι έχει πολλά πράγματα. Το χρηματοκιβώτιο δεν ξέρω που είναι… Το σπίτι έχει πολλές κάμερες. Τώρα τελευταία όπως μου είπε και ο γιος μου κάποιοι ερχόντουσαν, Αλβανοί, Ρουμάνοι. Με έπαιρνε κάθε βράδυ τηλέφωνο και μου έλεγε: “μπήκαν στο γκαράζ κι άλλα διάφορα”» λέει στο newsit.gr μάστορας που κάνει κάποιες επισκευές στο σπίτι της.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα NEWSIT.GR