Ιωάννινα: Μία γιγαντιαία γαλανόλευκη στους Λιγκιάδες !

Φόρος τιμής στη μεγάλη γιορτή

Μία μοναδική ιδέα για απόδοση τιμής στην Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και στη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης έγινε πραγματικότητα το απόγευμα της Τρίτης στα Ιωάννινα !
Μία από τις μεγαλύτερες γαλανόλευκες “κυματίζει” στους Λιγκιάδες τραβώντας τα βλέμματα όλων καθώς είναι ορατή σε όλο το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων!
Πρόκειται για την ελληνική σημαία 1200 τ.μ που ανήκει στον Δήμο Πωγωνίου η οποία με την πολύτιμη συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου και τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών παρά τις αντίξοοες καιρικές συνθήκες , μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε σε πλαγιά του Μιτσικελίου όπου και θα παραμείνει έως τις 26 Μαρτίου .
Σύμφωνα με πληροφορίες του epirus-tv-news.gr την Τετάρτη 24/3 θα γίνει προσπάθεια να φωταγωγηθεί το σημείο ενώ το βράδυ στις 8 και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν , δάδες θα ανάψουν σχηματίζοντας τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης !
Σημειώνεται ότι την ημέρα της 25ης Μαρτίου 10.30-.11.00 το πρωί ζεύγος μαχητικών F-16 θα πετάξει πάνω την πόλη των Ιωαννίνων αλλά και την Πρέβεζα.
“Παρά τη δυσκολία που μας προκάλεσε ο καιρός είμαστε πολύ συγκινημένοι και συνάμα περήφανοι που καταφέραμε και εμείς εδώ στα Ιωάννινα να τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης “είπαν μιλώντας στο epirus-tv-news εθελοντές που συμμετείχαν σε αυτή την ξεχωριστή προσπάθεια !