Ιωάννης Στρατάκης: Ιδρύει το… «κόμμα της Σαγιονάρας» μετά τη θύελλα στα social media

Η εμφάνιση με βερμούδα που προκάλεσε σάλο στα social media - Ο ίδιος δήλωσε πως άλλαξε πριν το κονσέρτο - Η σατιρική ανάρτηση στο Facebook - Η καριέρα του βιολιστή που επέστρεψε στην Ελλάδα το 2014

«Συνέχεια» στην συζήτηση γύρω από το πρόσωπό του δίνει ο μουσικής της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, Ιωάννης Στρατάκης, μετά την «αποκάλυψη» πως αυτός ήταν ο άνδρας ο οποίος βρέθηκε στο προεδρικό μέγαρο στην δεξίωση της επετείου για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Μετά την αρχική του ανάρτηση στην οποία ο ίδιος παραδεχόταν πως αυτός είναι ο άνδρας που απεικονίζεται με βερμούδα και σαγιονάρα, στην οποία τόνιζε πως η φωτογραφία τραβήχθηκε πριν την έναρξη της δεξίωσης, όταν και ο ίδιος πήγε προκειμένου να αλλάξει ρούχα και να φορέσει το κοστούμι του, αυτή την φορά με φωτογραφία μία… σαγιονάρα σχολιάζει πως «αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου».

Σε μια νέα του ανάρτηση, ο Ιωάννης Στρατάκης αναφέρεται στην «πέτρα του σκανδάλου» και ανεβάζει και μια φωτογραφία της. Μάλιστα με περιπαικτική διάθεση ο ίδιος σατιρίζει τις αντιδράσεις λέγοντας πως ο ίδιος θέλει να «εξαργυρώσει» την αναγνωρισιμότητα που του έδωσε η υπόθεση με την ίδρυση του… «κόμματος της Σαγιονάρας»!

Η ανάρτηση του Ιωάννη Στρατάκη:

«Ἰδού! ἰδού ἡ πέτρα τοῦ σκανδάλου. Ἦλθε ἡ ὥρα νὰ ἐξαργυρώσω τὴν τόση προσοχὴ τοῦ Ἑλλαδικοῦ κοινοῦ, ἀνακοινῶν τὴν ἵδρυσιν τοῦ κόμματος τῆς Σαγιονάρας. Ἡ Νίκη εἶναι δική μας! Ἐλᾶτε κάλπες, θὰ βαδίσωμεν γιὰ ἄλλην μιὰν φορά τὴν ὁδόν τῆς ἐθνικῆς παλινορθώσεως. Τρέμετε ἀντίπαλα δέη!».