Κερατσίνι – Έκρηξη οργής και αμείλικτα ερωτήματα για τον θάνατο της 8χρονης

Αδιανόητο! Έκαναν 2,5 ώρες μέχρι να βρουν με ποιο τρόπο μπορεί να ανοίξει η συρόμενη πόρτα για να απεγκλωβιστεί το 8χρονο κοριτσάκι.

Απίστευτο είναι το γεγονός πως ένα 8χρονο κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου σε εργοστάσιο στο Κερατσίνι.

Θρήνο έχει προκαλέσει στην οικογένεια του κοριτσιού η τραγική αυτή είδηση καθώς ζητούν να δοθούν απαντήσεις για το τι πραγματικά συνέβη και πώς έμεινε επί πολύ ώρα αβοήθητο το κοριτσάκι.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, ζητά να μάθει πώς βρέθηκε το ανήλικο κορίτσι, πως έφτασε στο εργοστάσιο και πόσες φορές έκλεισε η πόρτα. Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης Γιάννης Μπαρκαγιάννης, είναι αδιανόητο να βρέθηκε εκεί μόνη της καθώς η απόσταση είναι μεγάλη κάπου δυο χιλιόμετρα, ενώ η γιαγιά υποστηρίζει ότι από το βίντεο φαίνεται το κοριτσάκι όταν μπήκε μέσα στο εργοστάσιο να κοιτάει συνεχώς έξω σαν κάποιος να το κυνηγούσε.

https://youtu.be/0uNKeYuhp9s

Το δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στις 17:31.

Στις 17:50, υπάλληλος περνάει μπροστά από την πόρτα όπου βρίσκεται η εγκλωβισμένη 8χρονη. Κοιτάει αλλά δεν αντιλαμβάνεται ότι το παιδάκι είναι εγκλωβισμένο στην βαριά μεταλλική πόρτα.

Στις 17:52, ο υπάλληλος ξαναπερνάει από το σημείο και φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι το κοριτσάκι είναι σφηνωμένο ανάμεσα στη μεταλλική πόρτα και το τοιχίο και φαίνεται να παίρνει κάποιον τηλέφωνο από το κινητό του.

Από τις 18:05 μέχρι και τις 18:11 άτομα εντός του εργοστασίου περνούν δίπλα από το σώμα του κοριτσιού χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στις 18:30 ένα φορτηγό μπαίνει στο εργοστάσιο από την ανοικτή πόρτα και ο οδηγός κλείνει ξανά τη μεταλλική πόρτα και εγκλωβίζει και πάλι το 8χρονο κοριτσάκι.

Το πλέον αδιανόητο είναι ότι οι υπεύθυνοι, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ANT1, έκαναν 2,5 ώρες μέχρι να βρουν με ποιο τρόπο μπορεί να ανοίξει η συρόμενη πόρτα για να απεγκλωβιστεί το 8χρονο κοριτσάκι.

Ο παππούς του κοριτσιού που βρήκε φριχτό θάνατο οργισμένος καταγγέλλει ότι το κοριτσάκι το σκότωσε η αδιαφορία από μεριάς του εργοστασίου ενώ από την Ασφάλεια Κερατσινίου έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις για το περιστατικό.

 

Πηγή: avgi.gr