Νέα Σμύρνη. Ανατροπή με τον “Ινδιάνο”

Έπαιζε..μπάσκετ την ώρα των επεισοδίων;

Ένα βίντεο που θα δοθεί στην δημοσιότητα ανατρέπει τα δεδομένα όσον αφορά στην σύλληψη του 30χρονου ελληνοιρακινού, γνωστού και ως «Ινδιάνου» ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 28χρονου αστυνομικού της ομάδας «Δράση» πριν από εννιά ημέρες στην Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με το «in.gr» σύντομα θα εμφανιστεί βίντεο από εστιατόριο στην περιοχή της Ελευσίνας που απεικονίζει τον 30χρονο Ελληνοϊρακινό (με το παρατσούκλι «Ινδιάνος») που κατηγορείται ως εκείνος που έριξε τον αστυνομικό από την μοτοσυκλέτα, να παίζει μπάσκετ στις κρίσιμες ώρες των επεισοδίων σε μικρό γήπεδο της περιοχής!

Το βίντεο το οποίο θα δώσει στην δημοσιότητα ο νομικός εκπρόσωπος του κατηγορουμένου Παύλος Σαράκης, φέρεται να δείχνει τον 30χρονο Ελληνοιρακινό στην Ελευσίνα μεταξύ 6.20-6.45 μ.μ. της Τρίτης 9 Μαρτίου ενώ η επίθεση εναντίον του αστυνομικού στην Ν. Σμύρνη σημειώθηκε στις 7.15 μ.μ.

Ο 22χρονος και ο 30χρονος, ο επονομαζόμενος «Ινδιάνος» κρίθηκαν προφυλακιστέοι για την επίθεση στον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη την περασμένη Τρίτη (09.03.2021) αλλά και οι δυο αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή στα όσα έγιναν.

 

Πηγή: Newsit.gr