Νίκος Μιχαλολιάκος: Επιστρέφουμε εκεί όπου γίναμε δυνατοί, στους δρόμους (vid)

Νίκος Μιχαλολιάκος: Οριακά εκτός Βουλής το κόμμα.

Nίκος Μιχαλολιάκος: Με το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στο 93% της ενσωμάτωσης να διαμορφώνεται στο 2,95%, ο γραμματέας της Νίκος Μιχαλολιάκος προχώρησε σε μια δήλωση-παραδοχή της ήττας του κόμματος που φαίνεται να μένει εκτός Βουλής. Προανήγγειλε μάλιστα πως η Χρυσή Αυγή επιστρέφει «εκεί όπου γίναμε δυνατοί, στους δρόμους και στις πλατείες, σε έναν αγώνα σκληρό ενάντια στον μπολσεβικισμό και στον άγριο καπιταλισμό που έρχεται».

Ειδικότερα στη δήλωσή του ο Νίκος Μιχαλολιάκος ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά τις περισσότερες από 150.000 υπερήφανους Έλληνες και υπερήφανες Ελληνίδες που τίμησαν με την ψήφο τους τη Χρυσή Αυγή και δίνουμε ένα μήνυμα σε εχθρούς και “φίλους”: Η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε, ας το πάρουν απόφαση. Ο αγώνας για τον εθνικισμό συνεχίζεται. Επιστρέφουμε εκεί όπου γίναμε δυνατοί, στους δρόμους και στις πλατείες, σε έναν αγώνα σκληρό ενάντια στον μπολσεβικισμό και στον άγριο καπιταλισμό που έρχεται. Θα αγωνιστούμε με σθένος ενάντια στο ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων και για τα συμφέροντα του λαού μας. Ζήτω η νίκη».

Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019
Εθνικές Εκλογές 2019: Οι πολίτες ψήφισαν την Κυριακή 7 Ιουλίου για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα της κάλπης και τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι. (εδώ)