Ο νέος στόλος της αστυνομίας στην Αθηνών-Λαμίας

Τα 24 νέα Mazda αποτελούν μέρος των 280 συνολικά νέων οχημάτων

Στην υπηρεσία της τροχαίας στον άξονα Αθηνών-Λαμίας-Τρικάλων, μπαίνουν 24 νέα περιπολικά της ιαπωνικής Mazda.

Τα νέα περιπολικά παραδόθηκαν χθες σε ειδική τελετή που έγινε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, του Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνο Τσουβάλα και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Τα 24 νέα Mazda αποτελούν μέρος των 280 συνολικά νέων οχημάτων που προστέθηκαν στο στόλο της αστυνομίας και η «δουλειά» τους θα είναι να περιπολούν στον οδικό άξονα της Νέας Οδού, Αθηνών-Λαμίας-Τρικάλων.

Ως προς τον τύπο των οχημάτων αυτών, πρόκειται για 24 Mazda 3 Sedan, που εφοδιάζονται με τον 2λιτρο κινητήρα βενζίνης των 150 ίππων. Τα οχήματα της ιαπωνικής εταιρείας ξεχωρίζουν για την υψηλή αξιοπιστία τους, την πολύ καλή τους απόδοση, αλλά και τα τονισμένα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

Εκτός των 24 νέων Mazda 3 περιπολικών, ανάμεσα στα νέα οχήματα που προστέθηκαν στον στόλο της ΕΛ.ΑΣ συμπεριλαμβάνονται και 4 τετρακίνητα SUV Mazda CX-30, που εξοπλίζονται με τον ίδιο 2λιτρο κινητήρα βενζίνης των 150 ίππων με αυτόν του Mazda 3, και τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο.

 

Πηγή: carandmotor.gr