Ποταμός αποκαλύψεων ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης στο Ανατρεπτικό δελτίο

Τί είπε για την πανδημία, αλλα και για την διενέργεια νεκροτομών στα θύματα του COVID-19

play-sharp-fill
Τη μία αποκάλυψη μετά την άλλη έκανε την Παρασκευή το βράδυ ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης καλεσμένος της δημοσιογραφικής ομάδας του Ανατρεπτικού δελτίου.

Ο καταξιωμένος επιστήμονας αναφέρθηκε σε όλα τα νεότερα που αφορούν στην πανδημία, στη διενέργεια νεκροτομών αλλά και στον πραγματικό αριθμό των θυμάτων από covid – 19.

“Ο ιός μπορεί να ζήσει στο σώμα θανόντα μερικά 24ωρα. Οι ιατροδικαστές μπορούν όμως να διενεργήσουν νεκροτομές” δίνοντας τέλος στην παραφιλολογία που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα σχετικά με το εάν οι επιστήμονες μπορούν να διενεργήσουν νεκροτομές σε θύματα ή… “θύματα” της πανδημίας. Συνεχίζοντας ο κύριος Ματσάκης αποκάλυψε πως πολλοί θάνατοι που ανακοινώνονται οφείλονται, τελικά, στα υποκειμενα νοσήματα απο τα οποία έπασχε ο ασθενής, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως υπάρχει υπερβολή στην αντιμετώπιση την πανδημίας με τον κόσμο να τρομοκρατείται. Τέλος ο κ. Ματσάκης αναφέρθηκε και στην Κύπρο όπου ζεί και εργάζεται λέγοντας πως την στιγμή που γίνεται αναφορά για 200 θανάτους απο Covid-19, υπάρχουν άλλοι 6.000 θάνατοι από άλλες αιτίες.
Παρακολουθήστε τα σχετικά αποσπάσματα