Ρόδος: Δίωξη σε 62χρονο – Κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά δυο αδερφές όταν ήταν 6 και 9 ετών

Όπως λένε οι δυο αδελφές, μάλιστα, αυτό γινόταν συχνά μπροστά στον γιο του 62χρονου

Δίωξη για τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου σε βάρος ενός 62χρονου, τον οποίο κατήγγειλαν δύο αδελφές ηλικίας -σήμερα- 19 και 24 χρόνων ότι τις κακοποιούσε σεξουαλικά επί έξι χρόνια, από τα 9 ως τα 12 χρόνια της τη μια και από τα 6 ως τα 12 την άλλη!

Όπως υποστηρίζουν οι δυο κοπέλες, ως τώρα δεν είχαν εκμυστηρευθεί η μια στην άλλη τα φρικτά τους βιώματα και, όταν το έκαναν, αποφάσισαν να καταγγείλουν τον 62χρονο, ο οποίος φέρεται πως εκμεταλλευόταν ότι ήταν οικογενειακός τους φίλος, τις δελέαζε με δώρα και με παιχνίδια και τις πήγαινε βόλτα με το αυτοκίνητό του, όμως σταματούσε σε ερημικά σημεία ή σε οικοδομές και ασελγούσε πάνω τους. Όπως λένε οι δυο αδελφές, μάλιστα, αυτό γινόταν συχνά μπροστά στον γιο του!

Ο 62χρονος αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζει ότι η μητέρα του γνώριζε την οικογένεια που βρισκόταν σε κακή οικονομική κατάσταση και τη βοηθούσε αγοράζοντάς τους τρόφιμα, ενώ και ο ίδιος με την γυναίκα του συχνά προσέφεραν τρόφιμα και χρήματα, όπως το 2003 που τους έδωσαν 3.500 ευρώ τα οποία δεν του επέστρεψαν. Μάλιστα, σύμφωνα με το dimokratiki.gr, υπέβαλε μήνυση κατά των δυο κοριτσιών για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση. Πάντως, μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του, θα απολογηθεί στις 11 Μαΐου στην τακτική ανακρίτρια.

 

 

ΠΗΓΗ. Protothema.gr